Clips

Videofun to go.

Clips is een iOS-app voor het maken en delen van video’s met tekst, effecten, graphics en nog veel meer.

Download Clips gratis

Pak elk moment.

Een video maken met Clips gaat makkelijk en snel. Hou de opname­knop ingedrukt om direct een video op te nemen, of kies een foto of video uit je bibliotheek. Wat meer drama of fun toevoegen? Zoom tijdens het filmen subtiel in of uit met een knijp­beweging op je scherm.

Zie wat je zegt.

Met livetitels maak je heel makkelijk geanimeerde bijschriften, gewoon door ze uit te spreken. Je hoeft tijdens het opnemen maar te praten en de tekst verschijnt automatisch op het scherm, precies wanneer jij het zegt. Tik op de video om snel je tekst aan te passen, interpunctie toe te voegen of de opmaak van je titel te veranderen.

Niks is te gek.

Maak je video bijzonder met een stripboek-look, emoji’s of geanimeerde stickers van bijvoorbeeld Disney of Star Wars. Gebruik scherm­vullende posters met bewegende achter­gronden om je verhaal te vertellen. En creëer de juiste sfeer met tientallen muzieknummers die zich automatisch aanpassen aan de lengte van je video.

Geef een draai aan je wereld met iPhone X.

De nieuwe Selfie Scenes op iPhone X maken Clips nog leuker. Zo sta je dankzij de TrueDepth-camera plotseling middenin een fraai geanimeerd landschap, abstracte kunst of aan boord van de Millennium Falcon uit Star Wars: The Last Jedi. Elke achter­grond wordt in 360° weergegeven en bevindt zich dus helemaal om je heen, hoe je je iPhone X ook draait.

Blijf synchroon.

Clips werkt nu met iCloud, dus je kunt al je projecten op al je devices bekijken en veranderen. Leg het moment vast met iPhone en voeg daarna filters, stickers en titels toe op iPad. En Clips werkt ook met de modus Gedeelde iPad, zodat leerlingen altijd verder kunnen gaan waar ze gebleven waren.

Slimmer sharen.

Clips herkent wie er in beeld komt en met wie je het meest deelt. Op basis daarvan krijg je suggesties voor het delen van je video’s. Tik op een naam om je video via Berichten te versturen of post hem op je favoriete social media.