Apple Authorised Training Centres for Education

Apple Authorised Training Centres for Education.

Het Apple Authorised Training Center for Education-programma biedt unieke voordelen aan scholen en onderwijsinstellingen die in hun lesprogramma gebruikmaken van professionele softwareoplossingen van Apple.

Grotere kans van slagen

OS X Mavericks

Of je nu lesgeeft aan een opleiding voor media, kunst of computerwetenschap, dit programma zorgt ervoor dat je je studenten hoogwaardige trainingen en diploma's kunt bieden voor dezelfde programma's die de professionals gebruiken.


Op IT gericht AATCe

Als IT Apple Authorised Training Centre for Education (AATCe) kun je je studenten een goede start bieden in de IT-sector, het bedrijfsleven of de zakelijke markt door hen op te leiden tot Apple IT-professional. Apple speelt bij alle grote trends binnen de IT een cruciale rol; denk maar aan de mobiele oplossingen en de voortschrijdende 'consumerization' van de IT. Een interessant gegeven voor alle trainers en docenten die hun studenten voorbereiden op een carrière in deze sector. Tegelijkertijd betekent dit vooruitzicht een enorme uitdaging. Studenten moeten namelijk nu al over de juiste middelen beschikken om in de toekomst optimaal van alle mogelijkheden te kunnen profiteren.

Met de geïntegreerde ontwikkelomgeving Xcode hebben klanten van Apple een veelzijdig pakket tools in handen waarmee ze aansprekende, innovatieve en uitstekend functionerende apps kunnen maken. Bovendien bieden steeds meer IT AATCe's een compleet cursuspakket aan rond het programmeren voor iOS en de implementatie daarvan. De vaardigheden die cursisten hierbij opdoen, zullen ertoe leiden dat de kennis hierover binnen de IT-sector snel toeneemt.

Op media gericht AATCe

De revolutie in de creatieve sector

Final Cut Pro X

Door de technologische ontwikkelingen maken de creatieve sector en de mediasector een enorme verandering door.

In de mediasector vormen de professionele programma's van Apple op het gebied van audio en video de standaard. Voor Aperture, Final Cut Pro, Logic Pro en Motion is certificering mogelijk.

Verrijking van het lesprogramma

Het programma heeft een flexibele opzet. De training kan worden aangepast aan alle behoeften van onderwijsinstellingen binnen standaardsemesters of -trimesters. De lessen van het Apple Authorised Training Centre for Education vormen een belangrijke aanvulling op programma's voor nieuwe media of IT.

Apple verstrekt speciaal instructie- en lesmateriaal voor in het leslokaal, geeft in een aantal landen korting op hardware en software en leidt je docenten op tot het niveau van Apple Certified Trainer. Je studenten onderscheiden zich als deskundige en professionele gebruikers van de Apple Pro-programma's of IT-tools en hebben zo een voorsprong op de arbeidsmarkt. Certificering is voor zowel eindgebruikers als trainers uitsluitend mogelijk voor Pro-apps en OS X, niet voor iOS.