Inspiratie zodat jij kunt inspireren.

Apple producten kunnen van grote waarde zijn in het onderwijs. Zeker als leerkrachten de juiste ondersteuning krijgen om hun plannen te realiseren. Daarom hebben we een lesprogramma opgezet dat het makkelijker maakt om creatieve basis­vaardigheden in elk vak te integreren. Ook bieden we programma’s waarin docenten van elkaar kunnen leren. En materiaal om ze beter te leren werken met iPad en Mac. Daarnaast zijn er initiatieven om pioniers in het onderwijs de nodige erkenning te geven. Allemaal met het doel om docenten te helpen focussen op waar ze goed in zijn.

Iedereen is creatief

Projecten die creatief denken onderdeel maken van ieder vak.

Als leerkracht weet je dat creativiteit een onmisbare vaardigheid is. Daarom hebben we een verzameling projecthandleidingen samengesteld waarmee kinderen leren hun ideeën te ontwikkelen en te presenteren met behulp van illustraties, fotografie, muziek en video. En leerkrachten krijgen volop mogelijk­heden om dit op een leuke, relevante manier in de lessen te integreren en zo de creativiteit van hun leerlingen te stimuleren.

Lees meer over Iedereen is creatief

Bekijk de projecthandleidingen

Lesgeven in programmeren

Inspirerende programma’s om leerlingen de taal van innovatie te leren

Leren programmeren is essentieel voor leerlingen om te kunnen slagen in een toekomst vol technologie. Om het docenten gemakkelijker te maken, hebben we de lesprogramma’s ‘Iedereen kan programmeren’ en ‘Ontwikkelen in Swift’ ontwikkeld, met lessen voor iPad en Mac, speciale apps en docentenhandleidingen. Het materiaal van de Swift Coding Club is een aanvulling op het onderwijs voor buitenschools gebruik. En door het App Development with Swift-certificaat te verdienen kunnen aspirant-app-ontwikkelaars laten zien dat ze klaar zijn voor de volgende stap in het lesprogramma.

Lees meer over lesgeven in programmeren

Lesgeven op een manier waarvan je altijd droomde.

Jij inspireert de leiders van morgen. Je maakt complexe ideeën inzichtelijk. En je bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om leerlingen te motiveren. Daarom hebben we een reeks tips, verhalen en andere handige materialen verzameld om jou te inspireren.

Bekijk de tips, verhalen en lessen

Goede docenten blijven hun leven lang leren. En daar staan we helemaal achter.

Speciaal voor docenten hebben we een uitgebreide verzameling les­programma’s samengesteld. Ze zijn bedoeld om de basis­vaardigheden onder de knie te krijgen en te leren hoe je iPad en Mac in je lessen kunt verwerken. Ook kom je alles te weten over de nieuwste technieken op het gebied van innovatie in het klaslokaal.

Apple Teacher

Apple Teacher is een gratis programma voor profes­sionele ontwikkeling en zelfstudie. Je bouwt vaardigheden op met iPad en Mac die je direct kunt toepassen op activiteiten met je leerlingen. En voor alles wat je leert, verdien je erkenning.

Meer informatie

Word ook een Apple Teacher

Apple Professional Learning

Er zijn altijd nieuwe manieren te ontdekken om met Apple producten je lessen tot leven te laten komen. Of je nu alleen de basis wilt behandelen, klassikale activiteiten wilt verrijken met iPad en Mac of het roer juist helemaal wilt omgooien.

Meer informatie

Ik wil graag kunnen blijven groeien in mijn werk. Door Apple Teacher heb ik nu meer mogelijk­heden om mijn leerlingen te motiveren.

Mr. Cramer Docent aan Lombardi School

Docenten leren van docenten.

Je bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om je leerlingen te motiveren. En de beste ideeën komen vaak van je collega’s. Daarom hebben we advies en inzichten verzameld van docenten die Apple producten met succes in hun lessen hebben geïntegreerd. Zodat jij dat ook kunt doen.

Apple Distinguished Educators

Leer van innovatieve docenten over de hele wereld die hun expertise delen via Multi‑Touch-boeken, chats op Twitter, en cursussen op iTunes U over verschillende onderwerpen.

Meer informatie

Apple Distinguished Schools

Deze vooruitstrevende scholen hebben technologie met succes geïntegreerd. Ontdek hoe je hun best practices voor iPad, Mac, apps en Multi‑Touch-boeken ook op jouw school kunt toepassen.

Meer informatie

Dankzij de training en ondersteuning van Apple maken docenten optimaal gebruik van technologie in de klas.

Mevr. Weisenberger Directrice van Lombardi School

Tools voor leerkrachten

Apps die technologie voor je laten werken. In en buiten de klas.

We hebben tools ontwikkeld waarmee je leerlingen kunt begeleiden bij het gebruik van devices en apps in de klas, en waarmee je een goed beeld krijgt van de voortgang van je leerlingen. Zo kun jij je concentreren op het allerbelangrijkste: lesgeven.

Lees meer over Tools voor leerkrachten