Forse sprongen.
Verder dan 
ooit.

Toonaangevende onderwijs­instellingen vertrouwen op technologie van Apple voor vooruitgang in elk vakgebied.

Onderzoek

Iedere doorbraak kan de wereld veranderen.

De wereld beter helpen ademen. Met gezondere lucht.

Dr. John Volckens werkt aan oplossingen om luchtkwaliteit te meten en wereldwijd de gezondheid te verbeteren.

“Dankzij technologie van Apple kunnen we innovaties op zakformaat leveren, wat ze gebruiksvriendelijk en betaalbaar maakt.”

Dr. John VolckensDirecteur van het Center for Energy Development and HealthProfessor Mechanical EngineeringColorado State University

MacBook Pro. Alle power die Dr. Volckens nodig heeft om gigantische datasets over luchtkwaliteit te analyseren en zijn resultaten schitterend weer te geven op interactieve dashboards. Allemaal tegelijkertijd.

iPhone. Dr. Volckens en zijn team ontwikkelen iOS-apps op maat die de gebruikers­interface vormen van zijn luchtsensoren op iPhone. De apps verzamelen wereldwijd en in real time honderden meetgegevens, zoals temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

“Het is mijn missie om iedereen te informeren over de lucht die ze inademen. Dankzij technologie van Apple kan ik die missie waarmaken.”
Dr. John Volckens, Colorado State University

Nu zaaien voor een vruchtbare toekomst van de landbouw.

Brad Bergsma ontdekt innovatieve landbouw­oplossingen die de wereldwijde voedings­sector verder brengen.

“Het ecosysteem van Apple staat aan de basis van alles wat we doen: van het aansturen van apparatuur tot bodembeheer.”

Brad BergsmaDocent, onderzoeker en Chief Information OfficerNorthwest Kansas Technical College

iPad Pro. Bergsma gebruikt iPad Pro-apps als Climate FieldView om al zijn onderzoeks­gegevens te verzamelen en te analyseren, van zaaien tot oogsten.

iPhone. Of het nu in de serre is of op het land, iPhone is overal onmisbaar voor Bergsma. Het device is zo handig en flexibel dat hij onderweg het weerbericht kan bekijken, foto’s kan maken en zelfs bodemstalen kan analyseren.

De grenzen van creatieve expressie verleggen.

Dr. Youngmoo Kim ontwikkelt de muziektechnologie voor de live-optredens en het entertainment van de toekomst.

“Ik ben op zoek naar een wereld waarin de menselijke creativiteit geen grenzen of barrières kent.”

Dr. Youngmoo KimDirecteur ExCITe CenterProfessor Electrical and Computer EngineeringDrexel University

MacBook Pro. Voor Mac zijn professionele muziek- en visualisatie-apps als Logic en MATLAB gesneden koek. Zo kan Dr. Kim instrumenten en robots bouwen die de grenzen van zijn onderzoek naar machine listening verleggen.

iPad Pro. Dr. Kim ontwikkelt apps voor iPadOS waarmee mensen contact kunnen houden en samenwerken. Zijn Virtual Chorister-app legt afzonderlijke opnames en uitvoeringen van muzikanten wereldwijd vast en maakt daar virtuele ensembles van.

De academische wereld

Inspiratie kan levens veranderen.

Impact hebben op de maatschappij. Innovatie na innovatie.

Dr. Ichiro Iimura biedt studenten sociale wetenschappen nieuwe mogelijkheden om het verschil te maken.

“Mijn doel is om studenten klaar te stomen voor hun carrière. Ik wil ze de beste tools en kennis in handen geven, zodat ze oplossingen kunnen bouwen die echt een verschil maken.”

Dr. Ichiro IimuraProfessor, Faculty of Administrative StudiesChair, Division of InformaticsPrefectural University of Kumamoto

iPad Pro. Dr. Iimura en zijn studenten gebruiken iPad, Apple Pencil en Adobe Illustrator om ideeën te schetsen voor een toegankelijkheidsapp die leerkrachten helpt met non‑verbale communicatie met leerlingen.

MacBook Pro. Ze bouwen een oplossing met Xcode en Swift op Mac en HealthKit: een iOS-app en een watchOS-app die samenwerken om tijdens activiteiten de actuele hartslag en lichamelijke reacties van leerlingen te meten.

iPhone en Apple Watch. Met behulp van videobeelden en hartslaggrafieken op iPhone en Apple Watch* kunnen leerkrachten in een oogopslag zien hoe leerlingen fysiek reageren. Zo kunnen ze beter inschatten hoe leerlingen zich voelen en indien nodig hun lessen daarop aanpassen.

“Als engineer, onderzoeker en docent vind ik Mac veilig, stabiel en intuïtief in gebruik. Daarmee is Mac de perfecte tool om ideeën te ontwikkelen, vorm te geven en tot leven te brengen.”
Dr. Ichiro Iimura, Prefectural University of Kumamoto

Mensen opleiden die levens gaan redden.

Dr. Derek Harmon brengt een revolutie in het onderwijs van de menselijke anatomie teweeg.

“Mijn favoriete moment is als er een lampje bij de studenten gaat branden. Als ze doorhebben hoe ingenieus het lichaam in elkaar zit en werkt.”

Dr. Derek HarmonDirecteur van het Anatomy Learning CenterAssociate Professor AnatomySan Francisco School of Medicine van de University of California

iPad Pro. De app Complete Anatomy combineert de kracht van interactieve 3D-modellen en augmented reality op iPad Pro, zodat de studenten van Dr. Harmon verder kunnen leren, experimenteren en oefenen. Waar ze ook zijn.

Apple TV en AirPlay. Vanuit het lab kan Dr. Harmon live anatomie­demonstraties houden. Daardoor profiteren zijn studenten van een diverse en interactieve leermethode, zonder dat ze allemaal rond dezelfde tafel hoeven te staan.

“Om de architectuur van het menselijk lichaam te leren kennen, is het voor mijn studenten enorm belangrijk om over de meest innovatieve tools te beschikken. Uiteindelijk helpen we daar levens mee redden.”
Dr. Derek Harmon, San Francisco School of Medicine van de University of California

Gedrag veranderen om de planeet leefbaarder te maken.

Dr. Sathya Gopalakrishnan inspireert studenten om voorvechters van een duurzame toekomst te worden.

“Dankzij iPad geef ik nu op een totaal andere manier college en heb ik de vrijheid om anders met mijn studenten om te gaan.”

Dr. Sathya GopalakrishnanAssociate Professor, Department of Agricultural, Environmental and Development EconomicsOhio State University

iPad Pro en Apple Pencil. Met Explain Everything Whiteboard op iPad kan Dr. Gopalakrishnan haar colleges Environmental Economics opnemen, abstracte diagrammen en grafieken inzichtelijk maken en haar studenten in real time tonen hoe je ingewikkelde wiskundige problemen oplost.

Artistieke passies omzetten in levenslange carrières.

Bradley Hughes helpt muzikanten hun creatieve talent te ontwikkelen en hun dromen waar te maken.

Bekijk de film

MacBook Pro. De totaaltool voor professionals waarmee Hughes aanstormend muzikaal talent op weg helpt naar een glansrijke carrière. Logic Pro op Mac vormt de basis voor zijn volledige lesprogramma rondom muziek en sounddesign. Met een geluidspalet van professionele kwaliteit leren zijn studenten hoe ze allerlei soorten muziek kunnen opnemen, bewerken en mixen. Zo kunnen ze professionele portfolio’s samenstellen waarmee ze de muziekbranche kunnen veroveren.

iPad Pro. Bij plotselinge inspiratie voor nieuwe composities gebruikt Hughes Logic Remote op iPad om software-instrumenten te spelen, opnames te maken en tracks te mixen met Multi‑Touch-faders. Waar hij ook is.

Meer docenten aan het werk.

Sport

Waar een wil is, is een weg.

Voor betere prestaties, van training tot wedstrijd.

De University of Nebraska-Lincoln zet technologie van Apple in om sporters een voorsprong te geven.

Bekijk de film

MacBook Pro. Een professionele tool om te sporten op professioneel niveau. Toonaangevende sportopleidingen, zoals die van de University of Nebraska-Lincoln, gebruiken Mac om prestaties te meten en trainingen te optimaliseren. Met de app Hudl Sportscode kunnen coaches video’s analyseren, spelers­statistieken bestuderen, trainingen herbekijken en spelers helpen om het beste uit zichzelf te halen.

“Binnen al onze sportopleidingen vertrouwen we op Apple, omdat we onze medewerkers, studenten en coaches de beste technologie willen geven. Dat maakt ons net wat scherper dan de concurrentie.”
Bill Moos, hoofd sportopleidingen aan de University of Nebraska-Lincoln

iPad Pro. De beste teams uit het college basketball gebruiken HomeCourt op iPad Pro om hun prestaties en trainingen naar een hoger niveau te tillen. De app gebruikt augmented reality om de bewegingen en statistieken van spelers tijdens trainingen vast te leggen, en zet die na elke sessie om in gedetailleerde informatie, zoals precisie, spronghoogte en snelheid.