Introduceer Apple ook bij jou op school.

Scholen kunnen hun onderwijs drastisch veranderen met behulp van Apple technologie, en wij bieden hierbij graag de nodige ondersteuning. We werken nauw met je samen om de specifieke doelen en uitdagingen van jouw school in kaart te brengen, en geven aan welke producten en diensten daar het beste bij passen. We zorgen voor financieringsopties die aansluiten bij het budget van de school, en leerlingen, leerkrachten en overige medewerkers kunnen continu rekenen op support.

Log in

Log in bij de winkel voor je school om de status van bestellingen te bekijken en online Apple producten aan te schaffen met een bestelbon of creditcard.

Alles voor je school

Meld je aan

Maak een account aan voor je instelling om Apple producten te bestellen met onderwijskorting en te profiteren van andere speciale voordelen voor scholen.

Meld je instelling aan

Neem contact op

Stuur een e-mail naar registrations@apple.com als je hulp nodig hebt bij het aanmelden van je school bij de Store voor het onderwijs.

Apple producten met onderwijskorting.

Onderwijsinstellingen kunnen korting krijgen op veel van onze producten. Individuele onderwijskortingen worden verleend aan studenten aan universiteiten, studenten die zijn toegelaten tot een universiteit, ouders van (toegelaten) studenten aan universiteiten, onderwijzend personeel en onderwijsondersteunend personeel.

Producten en support van een Apple Solution Expert.

Bij Apple Solution Experts kun je terecht voor meer dan alleen producten. Ze bieden ook permanente support en service die aansluit bij de wensen van je school. Het personeel weet alles over Apple producten voor het onderwijs en de implementatie van devices op scholen van elke omvang.

Zoek een Apple Solution Expert

Apps met volumekorting.

We werken samen met ontwikkelaars om scholen te helpen kosten te besparen als ze apps in grotere hoeveelheden kopen. Als je een Apple School Manager-account aanmaakt, krijg je meestal 50 procent korting bij bestellingen van 20 apps of meer.

Lees meer over het aanschaffen van apps in grotere volumes

Professionele lesmaterialen voor leerkrachten en medewerkers.

We helpen je leerkrachten en iedereen die betrokken is graag het beste te halen uit Apple technologie. Onze specialisten zijn afkomstig uit het onderwijs en hebben allemaal een onderwijsbevoegdheid. Ze kunnen je leerkrachten en alle medewerkers instrueren, coachen en begeleiden. Om te beginnen leren we iedereen hoe ze iPad, Mac en Apple TV in hun lesprogramma kunnen integreren. Daarna helpen we ze met tools die ze nodig hebben om technologie effectief te integreren, om zo hun leeromgeving nog inspirerender te maken. En in het vervolgstadium organiseren we regelmatig workshops om iedereen te helpen bij het realiseren van hun individuele doelen.

Lees meer over bijscholingsworkshops

Langdurige ondersteuning en service met AppleCare.

De meeste Apple hardware wordt geleverd met een beperkte garantie van een jaar en tot 90 dagen gratis telefonische ondersteuning. Je kunt de dekking uitbreiden door het AppleCare Protection Plan aan te schaffen voor Mac of AppleCare voor iPad. We hebben ook diverse serviceprogramma’s om je school op de lange termijn te ondersteunen, of je nu geregeld hulp nodig hebt met devices of alleen maar af en toe een softwarevraag hebt.

Lees meer over AppleCare

Wij recycleren je oude apparatuur.

Ons nieuwe recyclageprogramma Apple Renew biedt de gelegenheid om de oude Macs, iPads, iPhones of pc’s van je school te laten recycleren bij elke Apple Store of via onze website. We zorgen ervoor dat elk apparaat op verantwoorde wijze wordt gerecycleerd of hergebruikt, afhankelijk van de staat waarin het verkeert.

Lees meer over Apple Renew

Vijf geweldige apps. Eén machtige collectie.

Laat je creativiteit de vrije loop met dit pakket met professionele apps voor studenten, leerkrachten en onderwijsinstellingen. Deze vijf apps voor het produceren van video en muziek zijn nu voor een speciale prijs verkrijgbaar. Het pakket bevat Final Cut Pro X, Motion, Compressor, Logic Pro X en MainStage.