We helpen docenten graag met wat ze graag doen.

Apple producten kunnen van grote waarde zijn in het onderwijs. Zeker als leerkrachten de juiste ondersteuning krijgen om hun plannen te realiseren. Daarom hebben we lesprogramma’s ontwikkeld waarin docenten van elkaar kunnen leren. En informatie­­bronnen voor professionele ontwikkeling waarmee ze ervaring opdoen met Apple producten. Ook zijn er initiatieven waarmee pioniers in het onderwijs meer erkenning krijgen. Allemaal met het doel om docenten te helpen focussen op waar ze goed in zijn.

Goede docenten blijven hun leven lang leren. En daar staan we helemaal achter.

Speciaal voor docenten hebben we een uitgebreide verzameling lesprogramma’s samengesteld. Ze zijn bedoeld om de basis­vaardigheden onder de knie te krijgen en te leren hoe je iPad en Mac in je lessen kunt verwerken. Ook kom je alles te weten over de nieuwste technieken op het gebied van innovatie in het klaslokaal. We hebben ook een aantal handige tips, verhalen van docenten en instructie­video’s verzameld, zodat je meteen van start kunt. Aan inspiratie geen gebrek.

Bekijk de tips, verhalen en lessen

Docenten leren van docenten.

Je bent altijd op zoek naar nieuwe manieren om je leerlingen te motiveren. En de beste ideeën komen vaak van je collega’s. Daarom hebben we advies en inzichten verzameld van docenten die Apple producten met succes in hun lessen hebben geïntegreerd. Zodat jij dat ook kan.

Apple Distinguished Educators

Leer van innovatieve docenten over de hele wereld die hun expertise delen via Multi‑Touch-boeken, chats op Twitter, en cursussen op iTunes U over verschillende onderwerpen.

Meer informatie

Apple Distinguished Schools

Deze vooruitstrevende scholen hebben technologie met succes geïntegreerd. Ontdek hoe je hun best practices voor iPad, Mac, apps en Multi‑Touch-boeken ook op jouw school kunt toepassen.

Meer informatie

Dankzij de training en ondersteuning van Apple maken docenten optimaal gebruik van technologie in de klas.

Mevr. Weisenberger Directrice van Lombardi School