GarageBand voor iOS

De wereld is je podium. Dit is je instrument.

Met GarageBand voor iOS is het ongelooflijk eenvoudig om muziek te spelen, op te nemen en te delen, waar je ook bent. Je beschikt over een breed scala aan instrumenten van over de hele wereld. En met de geluiden­bibliotheek kun je nu nog meer gratis instrumenten en pakketten met loops downloaden wanneer er nieuwe geluiden uitkomen. Zo kun je heel eenvoudig nummers maken in je favoriete stijlen, allemaal direct op je iPhone, iPad of iPod touch.

Download GarageBand voor iOS

SpelenMaak muziek. Met of zonder instrument.

Zodra je GarageBand opent, kun je meteen aan de slag. Je kunt ongelofelijk realistische Touch Instruments gebruiken, direct indruk­wekkende beats bouwen en muziek maken als een echte dj. Allemaal met maar een paar tikjes. Met de geheel nieuwe geluiden­bibliotheek kun je geluiden­pakketten verkennen en downloaden waarmee je nummers kunt maken met precies die elementen die je nodig hebt voor exact die stijl die jij zoekt.

Live Loops.
Ga te werk als een DJ.

Met Live Loops is het makkelijk en leuk om elektronische muziek te creëren. Je tikt gewoon op de cellen en kolommen in het raster om een loop te starten en je maakt op basis daarvan je eigen arrangementen. Ook kun je Remix FX gebruiken om creatieve dj-over­gangen toe te voegen. Dit werkt met Multi‑Touch-bewegingen, maar je kunt ook gewoon je iOS-device bewegen.

Maak de perfecte beat.

Zelf beats bouwen? Aan jou de keuze hoe je het doet en wat je gebruikt: van live jammen op virtuele drumstellen tot kant-en-klare Smart Drums. Met de geheel nieuwe beatsequencer kun je ritmes bouwen met behulp van een workflow en geluiden die op klassieke drummachines zijn geïnspireerd. En Drummer geeft toegang tot een team van virtuele sessie­drummers, die elk in een populaire elektronische of akoestische stijl spelen op een karakteristiek drumstel.

Sluit ’m aan. Blaas iedereen weg.

Sluit je gitaar aan en kies uit een vracht versterkers en stompbox­effecten om het perfecte gevoel te creëren: van dromerige soundscapes tot ware rock­klassiekers.1 Met onze basversterkers kun je een heldere of vervormde rig op je baslijn loslaten, zodat je bas rechtstreeks uit een moderne of vintage versterker lijkt te komen.

De synthesizer die de pro’s gebruiken. Waar je ook bent.

GarageBand bevat Alchemy, een van de meest geavanceerde synthesizers ter wereld.2 Ontdek honderden door Apple ontworpen patches, ideaal voor EDM, hiphop, indie, rock en pop. Met de expressieve Transform Pad kun je geluiden in real time in elkaar laten overlopen. Of ga loos met de eenvoudige akkoord­stroken waarmee iedereen kan spelen als een pro.

Geluidenbibliotheek. Onbeperkte toegang tot een wereld aan geluiden.

Met de nieuwe geluiden­bibliotheek heb je direct toegang tot een ongelooflijke en steeds groeiende verzameling van gratis loops en instrumenten. Direct vanuit de app. Verken en download door Apple ontworpen geluiden­pakketten met Touch Instruments, Apple Loops, sjablonen voor Live Loops en voorinstellingen voor instrumenten waarmee je nummers kunt maken in allerlei genres en stijlen. Je kunt je groeiende bibliotheek gemakkelijk beheren en GarageBand brengt je op de hoogte wanneer er nieuwe geluiden­pakketten voor je klaarstaan om te downloaden.

OpnemenAltijd een complete opnamestudio bij je.

Dankzij de krachtige en intuïtieve interface kun je in GarageBand moeiteloos muziek vastleggen, aanpassen en tot complete composities mixen. Met een combinatie van Touch Instruments, geluids­opnames en loops neem je moeiteloos een compleet nieuw nummer op.

Sporen genoeg. Tot wel 32 stuks.

Met GarageBand voor iOS kun je met wel 32 sporen werken.3 Met een compatibele audio-interface van een andere fabrikant kun je zelfs de hele band aansluiten en alles in één keer opnemen op afzonderlijke sporen. En met de optie ‘Meertakesopname’ kun je alles opnieuw proberen tot je de ideale versie hebt: kies een Touch Instrument, tik op de opname­knop en speel continu over een herhaald deel van je nummer. GarageBand neemt automatisch elke versie op en je hoeft alleen maar te kiezen welke je de beste vindt.

Volledige controle over je mix.

Je kunt je nummers afstemmen en elke tik, swipe en draai opnemen. Ook kun je het volume helemaal aanpassen zodat je de mix volledig onder controle hebt. En met de eenvoudige equalizer en compressor krijgen al je nummers een kraakheldere sound. Wil je nog meer controle over je sound? Gebruik dan een van de tien mixeffecten direct uit Logic Pro, zoals Visuele EQ, Bitcrusher of Vocale vervormer.

Plug in op nog honderden sounds in de App Store.

Dankzij Audio Unit-extensies kun je je favoriete compatibele instrumenten- en effectenplug-ins van andere fabrikanten direct in GarageBand gebruiken. Ga naar de App Store en download apps van ontwikkelaars als Moog Music.

Naar de App Store

iCloudOveral GarageBand. Bewerk je tracks. Op elk device.

Dankzij iCloud kun je je GarageBand-sessies op al je iOS-devices up‑to‑date houden. Via iCloud Drive kun je nummers importeren op je Mac en verder perfectioneren. En vervolgens kun je je afgeronde meester­werken op al je devices delen. Je kunt ook een mobiele versie van een Logic Pro X-project importeren en extra sporen maken. Als je het project weer terugzet in Logic Pro, zijn alle oorspronkelijke sporen aanwezig, naast de nieuwe die je in GarageBand hebt toegevoegd.

DelenBreng je nummer uit. Wereldwijd.

Je muziek mag gehoord worden. Overal. Met GarageBand kun je je nummers gemakkelijk delen via e‑mail of direct op Facebook, YouTube of SoundCloud.4 Via AirDrop kun je zelfs draadloos delen met iemand die in de buurt is. Deel je creaties vanuit GarageBand met je fans via Apple Music Connect.5 Of bewaar ze als ringtones, zodat de pannen van het dak gaan wanneer iemand je belt. En dankzij de ingebouwde ondersteuning voor iOS 11 en de Bestanden-app heb je nog meer mogelijk­heden om projecten te delen via apps van andere fabrikanten.

GarageBand voor Mac

Je eigen muziekstudio.

Lees meer over GarageBand voor Mac

GarageBand voor iOS

Spelen, opnemen, arrangeren en mixen. Overal.

Download GarageBand voor iOS

Muziek­memo’s

Een app om elke muzikale inval vast te leggen. Zodra de inspiratie toeslaat.

Lees meer over Muziek­memo’s