iPad

Zoals een computer.
Zoals geen computer.

Als de computer vandaag zou worden uitgevonden, hoe zou hij er dan uitzien? Hij zou krachtig genoeg zijn voor wat dan ook, en je zou hem overal mee naartoe kunnen nemen. Je zou hem ook op allerlei intuïtieve manieren kunnen bedienen. Met een aanraking, een toetsen­bord, of zelfs een potlood.1 Je zou het dus niet meer hebben over een ‘computer’, maar wel over iPad.

Vanaf € 359

De power voor wat je

vandaag doet. En voor wat je morgen ontdekt.

Enlight Videoleap
Een slimme app voor videobewerking.

A10 Fusion‑chip. Ontworpen om te presteren.

64‑bits architectuur. Een ontwerp met vier cores. Meer dan 3,3 miljard transistors. Kortom, iPad is ongelooflijk snel. En dat is handig als je een 4K-video wilt bewerken, grafisch complexe games wilt spelen of de nieuwste augmented reality-apps wilt gebruiken.

Hij multitaskt makkelijk.

Jij dus ook.

iPad heeft genoeg power om meerdere apps tegelijk aan te kunnen. Je kunt dus aan je bedrijfsplan werken terwijl je op het internet naar informatie zoekt en een FaceTime-gesprek voert met je collega. Zo makkelijk kan het zijn.

Froggipedia
Bekijk de anatomie van een kikker in AR.

De meest intense manier om augmented reality te ervaren.

Augmented reality (AR) is een nieuwe technologie die virtuele objecten in de echte wereld plaatst. En ieder onderdeel van iPad, van het display tot de processor
en de bewegingssensoren, is specifiek ontworpen om AR‑apps indruk­wekkender te maken dan ooit tevoren.

Met augmented reality-apps kun je nu dingen die je nooit eerder kon. Leer eens wat anders op school. Deel levensechte AR-ervaringen met vrienden. Los alledaagse problemen op. Of verlies jezelf in entertainment en games. Met iPad en AR zijn de mogelijk­heden eindeloos.

Lees meer over augmented reality

Enorm veelzijdig. Je kladblok, je camera en alles ertussenin.

Notability
Eenvoudig notities maken en annoteren.

Apple Pencil.


Bedenk het, noteer het.

Met iPad was het altijd al heel makkelijk om je ideeën vast te leggen. En nu is daar een nieuwe manier voor. Maak notities, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met je Apple Pencil doe je alles tot op de pixel nauw­keurig en met ongekende snelheid. Hij voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, terwijl je er heel wat meer mee kunt.

Lees meer over Apple Pencil

Twee geweldige camera’s.
Meer dan geweldige foto’s.

Met de ingebouwde camera’s aan de voor- en achterkant maak je schitterende foto’s en video’s. Je kunt ook documenten scannen, FaceTime-gesprekken voeren en zelfs een plattegrond maken met augmented reality.

Connect en ga aan de slag met elk Bluetooth-toetsen­bord.

Even zitten om aan een onderzoeks­document, e‑mail of filmscript te werken? iPad heeft al een handig scherm­toetsen­bord, maar hij is ook te gebruiken met allerlei Bluetooth-toetsen­borden.

Vol krachtige

ingebouwde apps.

Maak een nummer met GarageBand, een interessante presentatie met Keynote of een film met iMovie. iPad bevat een verzameling apps van Apple waarmee je direct creatief aan de slag kunt.

Met ruim een miljoen apps voor iPad kan iPad oneindig veel.

Alle 1,3 miljoen apps voor iPad zijn speciaal ontworpen voor het grote iPad-display. Of je nu wilt fotograferen, tekenen of gewoon werken, voor alles wat je wilt doen is er wel een app te vinden. En als je leuke nieuwe apps zoekt, ga je gewoon naar de App Store. Daar vind je altijd de beste en interessantste apps die onze editors speciaal voor je hebben uitgezocht.

Zoek apps voor iPad

Gemaakt om met je ideeën mee te reizen.

Dun, licht, stevig.
En in drie prachtige uitvoeringen.

iPad weegt nog geen 500 gram en is ook maar 7,5 mm dun. Je neemt hem dus heel makkelijk mee. Hij is ook heel stevig, dus je doet hem met een gerust hart in je tas. En hij is net zo mooi als dat hij draagbaar is. Verkrijgbaar in zilver, space­grijs en goud.

Wifi en 4G LTE.
Overal online.

iPad levert wifi-snelheden tot 866 Mb/s en 4G LTE-snelheden tot 300 Mb/s. En als je Apple SIM toevoegt, maak je heel makkelijk verbinding met draad­loze netwerken in meer dan 180 landen en regio’s.2 Zo kun je in de trein naar je favoriete serie blijven kijken, onderweg een e‑mail versturen, of foto’s posten terwijl je op vakantie bent.

Lees meer over Apple SIM

10 uur batterijduur.

De batterij van iPad gaat de hele dag mee. Daardoor heb je tussen oplaad­beurten alle tijd om te surfen, schrijven, tekenen, werken, shoppen en al die andere dingen die je wilt doen.3

Altijd alles bij je, geordend en veilig.

In iCloud blijven dingen als je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard, en zijn ze ook toegankelijk op al je devices. En met de Bestanden-app houd je alle bestanden van hetzelfde type op één plek. Niet alleen die op je iPad, maar ook die in clouddiensten als Google Drive, OneDrive en Box.

Lees meer over iCloud

Geavanceerde technologie, eenvoudig te gebruiken.

Swipe, knijp, tik.

Zo simpel is het.

iPad is zo ontworpen dat het gebruik ervan heel natuurlijk aanvoelt. Ook als je hem voor het eerst in je handen hebt. Met Multi-Touch-bewegingen kun je door foto’s bladeren, documenten bewerken en je bestanden ordenen. Gewoon door het schitterende 9,7‑inch Retina-display aan te raken.

Dock. Direct bij je favoriete apps.

Het Dock is maar een swipe bij je vandaan. Zo kun je dus makkelijk van de ene naar de andere app zonder terug te hoeven naar het begin­scherm. Voeg je favoriete apps toe aan het Dock. Of begin meteen te multitasken door er meerdere apps te openen.

Sleep het van hier.
Naar daar.

Drag & Drop is speciaal ontwikkeld voor Multi‑Touch en maakt het een stuk makkelijker om afbeeldingen, tekst en bestanden tussen apps te verplaatsen. Je kunt een document bijvoorbeeld boeiender maken door er een foto in te slepen. Of gewoon een bijlage toevoegen aan een e‑mail. Met een paar tikjes kun je zelfs meerdere objecten selecteren en verplaatsen.

Procreate
Overal tekenen, schilderen en illustreren.

Retina-display.
Net zo mooi als functioneel.

Dankzij het 9,7‑inch Retina-display ga je helemaal op in alles wat je doet met iPad. Of je nu een bedrijfsplan opstelt of een meesterwerk schildert, het ruime en heldere display is zo schitterend dat je het wel móét aanraken. En dat is precies de bedoeling.

Veilig openen met Touch ID.

Met Touch ID kun je je iPad makkelijk en veilig ontgrendelen. Leg je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar.

Ontworpen om
niemand uit te sluiten.

De beste technologie is technologie die iedereen kan gebruiken. Daarom bevat iPad features die je helpen met zien, horen, lezen, schrijven en leren, en die motorische vaardigheden ondersteunen. Je kunt bijvoorbeeld met Siri praten door gewoon te typen. De kleuren van het display aanpassen om alles beter te zien. Of de tekst op het scherm laten voorlezen.

Lees meer over toegankelijkheid op iPad
 • Zien
 • Horen
 • Fysiek en
  motoriek
 • Lezen, schrijven
  en leren

Accessoires

Maak je iPad nog completer.

Van covers en beschermhoezen tot Apple Pencil en Bluetooth-toetsenborden, er is een ruime keuze aan accessoires waarmee je iedere dag nog meer plezier hebt van je iPad. En voor liefhebbers van fotografie, games en muziek zijn er nog meer accessoires te vinden.

Shop iPad-accessoires

Ruil je huidige iPad in voor korting op een nieuwe.

Ontvang een tegoed voor je volgende iPad* als je je oude device inruilt met Apple Trade In. Dat is goed voor jou en de planeet.

Meer informatie

Vergelijk alle iPad‑modellen

iPad Pro

Vanaf € 899

 • 12,9‑inch of 11‑inch
  Liquid Retina-display
 • A12X Bionic‑chip
 • Face ID
 • Tot 1 TB opslag
 • Geschikt voor Apple Pencil
  (2e generatie)
 • Geschikt voor Smart Keyboard Folio

iPad Air

Vanaf € 569

 • 10,5‑inch Retina‑display
 • A12 Bionic‑chip
 • Touch ID
 • Tot 256 GB opslag
 • Geschikt voor Apple Pencil
  (1e generatie)
 • Geschikt voor Smart Keyboard

iPad

Vanaf € 359

 • 9,7‑inch Retina‑display
 • A10 Fusion‑chip
 • Touch ID
 • Tot 128 GB opslag
 • Geschikt voor Apple Pencil
  (1e generatie)

iPad mini

Vanaf € 459

 • 7,9‑inch Retina‑display
 • A12 Bionic‑chip
 • Touch ID
 • Tot 256 GB opslag
 • Geschikt voor Apple Pencil
  (1e generatie)

Vind de iPad die bij jou past