iPad mini 4 Gigantisch. Klein.

iPad mini 4 kan heel wat meer dan zijn formaat doet vermoeden. En al die mogelijkheden passen gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan ooit en toch krachtig genoeg om je ideeën naar een hoger plan te tillen.

Absurd licht. Bizar dun.

Alles wat iPad zo prettig maakt, komt in iPad mini 4 samen in een ongelooflijk slank en handig ontwerp. Met vrienden kletsen via FaceTime, snel even wat werk doen, het kan allemaal. Waar en wanneer je maar wilt.

6,1mmdun
298,8gram

2048x
1536

resolutie

7,9-inchRetina-display

Alles mini. Behalve zijn prestaties.

De A8-chip van iPad mini 4 is gebaseerd op een 64‑bits architectuur van desktop­klasse. Geschikt voor zelfs de meest veeleisende apps. Dus of je nu video’s bewerkt, foto’s bekijkt of beide, alles gaat soepel en snel. En dat allemaal met een batterij die tot wel 10 uur meegaat.1

Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.

De camera van iPad mini 4 bevat geavanceerde optica, een verbeterde sensor en een door Apple ontworpen beeldsignaal­­processor. Bovendien kun je kiezen uit handige functies, zoals een panorama‑, timelapse‑, slowmotion‑, burst‑ en timermodus. Ook de FaceTime HD-camera aan de voorkant is onder handen genomen. Dankzij een verbeterde sensor en grotere pixels levert die een nog beter beeld bij weinig licht. Het resultaat? Al je foto’s, filmpjes, videogesprekken én selfies zien er waanzinnig goed uit.

Geavanceerde beveiliging. Je vinger is je wachtwoord.

Met de Touch ID-technologie op iPad mini 4 wordt je vingerafdruk het ideale wacht­woord dat je niet eens hoeft te onthouden. Eén keer aanraken is voldoende om je iPad te ontgrendelen en je persoonlijke gegevens te beschermen. Ook als je je iPad met iemand anders deelt. Met Touch ID kun je bovendien veilig winkelen in iTunes, Apple Books en de App Store.

Snelle draadloze verbindingen.

Met iPad mini kun je verbinding maken met snelle wifi‑ en mobiele netwerken. Waar je maar wilt, kun je dus content downloaden, webpagina’s bekijken en documenten delen. Als je ergens bent waar geen wifi is, kun je met het Wi‑Fi + Cellular-model verbinding maken met snelle mobiele netwerken overal ter wereld.2 Met Apple SIM kun je bovendien snel en gemakkelijk een abonnement kiezen in meer dan 180 landen en regio’s, gewoon vanaf je device.

Lees meer over Apple SIM
Tot866 Mbps via wifi
Tot150Mbps via 4G LTE

iOS en iPad.
Gemaakt om samen meer te kunnen.

iPad mini 4 is voorzien van iOS, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturings­systeem ter wereld. Met verbeterde apps en features zoals het Dock, Drag & Drop, Multitasking en Beeld-in-beeld, kun je snel en simpel multitasken in iOS.

Lees meer over iOS

Apps gemaakt voor iPad. En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad mini 4 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. In de App Store vind je bovendien nog veel meer geweldige apps die het beste uit het Retina-display halen (en dus geen uitvergrote iPhone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

Kies een hoes voor je iPad mini 4. Kies de kleur die bij je past.

De Smart Cover beschermt je iPad mini 4 waar je hem ook mee naartoe neemt. Bevestig de Smart Cover aan de voorkant voor optimale bescherming in diverse prachtige kleuren.

Lees meer over de accessoires

We willen iets voor de wereld betekenen. En voor het milieu.

Bij Apple zijn we altijd bezig met de impact die onze producten op onze leefomgeving hebben. En we zijn ons ervan bewust dat die invloed niet eindigt als de producten het einde van hun levenscyclus hebben bereikt. Daarom is vrijwel elk Apple product gemaakt van materialen die goed te recycleren zijn (zoals aluminium), en daarom doen we ons uiterste best om giftige stoffen uit onderdelen te weren.

iPad mini 4 is daar een perfect voorbeeld van. De behuizing van aluminium is uitstekend te recycleren. En geen enkele iPad mini bevat broomhoudende vlam­vertragers of pvc. Apple hanteert zelfs een van de meest stringente normen voor het vermijden van broomhoudende vlam­vertragers en pvc in de branche. En we verwachten hetzelfde van onze leveranciers. In ons laboratorium in Cupertino ontmantelen we daadwerkelijk onze producten totdat we alleen losse onderdelen en materialen overhouden. Vervolgens testen we de afzonderlijke componenten met verschillende methoden, zoals röntgen­fluorescentie­spectrometrie en ionen­chromatografie. Dat doen we om ervoor te zorgen dat elk product dat we op de markt brengen aan onze milieunormen voldoet.

Kwikvrij lcd-display
Arseenvrij displayglas
Geen broomhoudende vlam­vertragers
Pvc-vrij
Beryllium-vrij
Recycleerbare behuizing van aluminium