iPhone 11


Exact wat je nodig hebt.
Precies wat je wilt.

Een nieuw dual camera-systeem dat nog meer moois vastlegt. De snelste chip in een smart­phone ooit en batterij voor een hele dag, zodat je meer kunt doen en minder hoeft te laden. En de hoogste videokwaliteit van alle smart­phones, waardoor je herinneringen er nog beter uitzien.

Vanaf € 639 bij inruilen.*

Knap lastig om nu nog een slechte foto te maken.

Compleet nieuw dual camera-systeem.

Maak je foto’s ultragroot. De nieuwe ultragroothoek­camera en de vernieuwde interface laten je zien wat er buiten beeld gebeurt, zodat jij dat kunt vastleggen. Video’s kun je nu net zo makkelijk maken en bewerken als foto’s. Dit werpt een heel nieuw licht op de populairste camera ter wereld.

12‑MP
groothoek

De nieuwe groothoeksensor bestaat voor 100% uit Focus Pixels, waardoor automatisch scherpstellen bij weinig licht tot drie keer zo snel gaat.

12‑MP ultragroothoek

Hiermee leg je vier keer meer van de omgeving vast, wat ideaal is voor het fotograferen van weidse landschappen en actiemomenten.

Vergelijk met iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro heeft dezelfde groothoek- en ultragroothoek­­camera’s, plus een nieuwe telelens­camera. Gebruik dit triple camera-systeem met in totaal vier keer optische zoom om nog meer in beeld te krijgen.

Maak geweldige video’s. En maak ze dan briljant.

Maak en bewerk video’s van de hoogste kwaliteit in een smartphone. Welke camera je ook gebruikt, met iPhone 11 maak je haarscherpe 4K‑video’s met 60 bps. De ultragroothoek­­camera legt vier keer meer van de omgeving vast, en is dus ideaal als je bijvoorbeeld een actiefoto wilt maken van je hond die een frisbee vangt. Wanneer je inzoomt op een optreden, zoomt de audio mee. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas bij de piano-opvoering van je kind. En nu kun je video’s net zo makkelijk bewerken als foto’s.

“Oké, allemaal ietsje

verder uit elkaar.”

Nieuwe ultragroothoekcamera.

Ga voor groot. Met deze nieuwe camera krijg je vier keer meer van de omgeving in beeld. Denk aan eindeloos uitgestrekte landschappen. Of het podium tijdens een optreden, met het hele publiek erbij. En vakantie­foto’s van je gezin, met op de achter­grond het uitzicht waar je zo ver voor hebt gereisd.

Weinig licht?
Geen probleem.

Nieuw: Nachtmodus.

Voortaan hoef je niet meer in het duister te tasten. Nachtmodus is een nieuwe feature die automatisch aan gaat, zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. Je hoeft niet te flitsen, kleuren ogen natuurlijker en foto’s zijn helderder.

Nachtmodus uit.
Nachtmodus aan.

De power achter al die prachtige nachtfoto's.

Mooie foto’s maken bij weinig licht is altijd al een uitdaging geweest. De sluiter moet namelijk langer open blijven, waardoor de foto vaag kan worden. Dan moet je ook nog zorgen dat het detail in schaduwen behouden blijft, zonder dat je de lichtere delen van de foto overbelicht. En je wilt ook niet dat de kleuren er onnatuurlijk uitzien.

Dankzij de nieuwe groothoeksensor in combinatie met de intelligente software en de A13 Bionic-chip van iPhone 11 en iPhone 11 Pro kun je nu voor het eerst schitterende, gedetailleerde foto’s maken bij weinig licht.

De Nachtmodus gaat automatisch aan wanneer het nodig is, bijvoorbeeld tijdens een etentje bij kaarslicht. Wanneer je afdrukt, legt de camera meerdere beelden vast terwijl de optische beeld­stabilisatie de lens stilhoudt.

Daarna gaat de camerasoftware aan de slag. De beelden worden uitgelijnd om bewegingen te corrigeren. Delen die te vaag zijn worden weggegooid en scherpere delen samengevoegd. Het contrast wordt aangepast zodat alles in balans blijft. En kleuren worden bijgesteld voor een natuurlijke uitstraling. Tot slot wordt alle ruis verwijderd en worden details verbeterd. Zo ontstaat de uiteindelijke foto.

Het resultaat? Ongekende nachtfoto’s met meer detail en minder ruis, die een authentieke sfeer weergeven.

Geef je portretten meer smoel.

Portretten krijgen een nieuw gezicht.

Met de twee camera’s van iPhone 11 maak je schitterende foto’s, ook omdat je de keuze hebt uit nieuwe soorten portretten en meer belichtings­opties. En in de Portretmodus staat iedereen er perfect op, van je vriendengroep tot je favoriete huisdier.

Vliegensvlug van foto naar video.

Begin meteen te filmen met QuickTake.


In de fotomodus kun je video opnemen door de sluiterknop ingedrukt te houden. Wil je blijven filmen, dan swipe je even naar rechts. En als je buiten een opname maakt, kan de A13 Bionic-chip het onderwerp automatisch blijven volgen dankzij het gebruik van machine learning.

Je selfie
in slo‑mo.

Nieuw: de slofie.

Het maakt niet uit of je alleen maar lacht, vrolijk zwaait of je haar laat wapperen in de wind: alles ziet er cooler uit bij 120 bps. En dankzij de nieuwe 12‑MP TrueDepth-camera kun je nog veel meer aan je selfies toevoegen. Draai je iPhone gewoon op z’n kant en je zoomt automatisch uit.

Kan goed tegen morsen en spatten.

Het sterkste glas
in een smart­phone.

Zowel het displayglas als het glas aan de achterkant is gehard door middel van tweevoudige ionen­uitwisseling.

Waterbestendig tot
twee keer zo diep.

iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone XR.1

Vergelijk met iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro is water­bestendig tot 30 minuten en 4 meter diep. Dat is twee keer zo diep als iPhone 11.1

Kleurvast. Levensecht.

Liquid Retina LCD.

Het all‑screen­­­design laat alles er even geweldig en natuurgetrouw uitzien.

True Tone.

Stemt de witbalans af op de kleur­temperatuur van het omgevings­licht.

Tik of pak ’m op.

Je iPhone is direct klaar voor gebruik.

Haptic Touch.

De belangrijkste dingen doe je nu nog sneller met contextmenu’s en opdrachten.

Vergelijk met iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro heeft een Super Retina XDR-display, ons beste iPhone-scherm ooit. In zonlicht is het extra helder, en door de hoge contrast­verhouding perfect voor HDR-films en ‑foto’s.

De hele dag scherp.

Batterij voor een hele dag.

De hardware en software zorgen er samen voor dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. En dankzij de snellaadfunctie kun je in geen tijd weer met volle kracht vooruit.

Vergelijk met iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max heeft de langste batterijduur ooit in een iPhone en gaat tot vijf uur langer mee dan iPhone XS Max. En iPhone 11 Pro gaat tot vier uur langer mee dan iPhone XS.2

Deze chip is helemaal Pro.

iPhone 11 en iPhone 11 Pro hebben allebei de snelste chip in een smart­phone ooit.

De A13 Bionic-chip is zo snel dat alles wat je doet soepel aanvoelt. En hij is ook nog eens heel energiezuinig, waardoor de batterij langer meegaat. Sterker nog: de A13 Bionic-chip is zó geavanceerd dat hij zijn tijd ver vooruit is.

Massa’s rekenkracht voor 4K‑video’s met 60 bps.

We hebben de A13 Bionic-chip ontwikkeld om ongekende snelheden en geavanceerde machine learning mogelijk te maken. Dankzij deze chip kan iPhone 11 sneller taken uitvoeren die een zwaar beroep doen op de processor. Als je bijvoorbeeld een 4K‑video opneemt met 60 bps en uitgebreid dynamisch bereik, laat je in één keer een ware stortvloed aan informatie los op de video-encoder. Voor de meeste chips is dat een hele opgave. Maar niet voor de A13.

Een video kun je zien als een reeks van beelden. Dankzij de onvoorstelbaar snelle camera­sensoren produceert iPhone 11 maar liefst 120 beelden per seconde, waarbij afwisselend frames met een standaardbelichting en een korte belichting worden gebruikt.

De beeldsignaal­processor en video-encoders analyseren al die frames direct om zo veel mogelijk details vast te leggen. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt de Neural Engine gebruik van realtime machine learning om de verschillende onderdelen van de opname te verbeteren. Daarbij kan de persoon op de voorgrond bijvoorbeeld opnieuw worden belicht, terwijl de ruis wordt verminderd en de kleur van de lucht wordt geoptimaliseerd. En dat gebeurt allemaal direct en geheel automatisch.

Het is allesbehalve makkelijk om de hoogste videokwaliteit in een smartphone te leveren. Maar dankzij de supersnelle A13 Bionic-chip heb je dat niet eens in de gaten.

“Kijk papa, zonder duimen.” Face ID is makkelijker en veiliger dan Touch ID.

De veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone.

Met Face ID heb je je iPhone meteen ontgrendeld, en het is nog veiliger dan Touch ID. Eén blik is genoeg om in te loggen bij apps of accounts en te betalen met Apple Pay. En de configuratie is al net zo eenvoudig.

iPhone 11 is ontwikkeld met het oog op je privacy.

Elke feature in iPhone is ontworpen om je persoonlijke gegevens te beschermen.

Face ID werkt zonder je foto te bewaren of te delen. Wanneer je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, zijn je gegevens versleuteld. En Kaarten laat je zien waar je naartoe gaat, zonder iedereen te laten weten waar je bent geweest.

Voor Face ID ben je niet meer dan een nummer. En dat is maar goed ook.

Elk Apple product is ontwikkeld om je privacy te beschermen. Daarom werkt Face ID zonder je foto te bewaren of te delen. In plaats daarvan leggen geavanceerde technologieën de geometrie van je gezicht zeer nauw­keurig vast om je identiteit te bevestigen.

Het werkt als volgt. Wanneer je Face ID voor het eerst instelt, projecteert het TrueDepth-camera­systeem 30.000 onzichtbare punten op je gezicht. Dit patroon wordt vervolgens ingelezen door een IR-camera. Daarna stelt de A13 Bionic-chip jouw unieke reliëf samen door al die hoeken en curven om te zetten in een wiskundige weergave. Deze weergave is jouw ‘loper’, die wordt versleuteld en beschermd door de Secure Enclave op je device. De gegevens staan alleen op je iPhone en er wordt geen back‑up bewaard in iCloud of op Apple servers.

Wil je vervolgens je device ontgrendelen (of inloggen bij een app of Apple Pay gebruiken)? Dan projecteert Face ID de punten opnieuw op je gezicht en vergelijkt ze met de bewaarde gegevens. Als de gegevens overeenkomen, wordt je identiteit bevestigd. Face ID herkent zelfs veranderingen in je gezicht en wil graag je volledige aandacht: je iPhone wordt alleen ontgrendeld als je recht naar het scherm kijkt.

Al deze aspecten maken Face ID tot de veiligste verificatie­methode ooit in een smart­phone. Bovendien werkt Face ID nu nog sneller en makkelijker, vanuit meer verschillende hoeken en op meer verschillende afstanden.

Deel. Vind. Speel. Nauwkeuriger dan ooit.

Ultra Wideband-technologie maakt z’n debuut op iPhone.

De nieuwe door Apple ontworpen U1-chip maakt gebruik van Ultra Wideband-technologie voor ruimtelijk inzicht. Zo weet iPhone 11 precies waar hij is ten opzichte van andere Apple devices met een U1-chip.3 Denk aan gps, maar dan op huiskamerschaal. Dus als je via AirDrop een bestand met iemand wilt delen, wijs je gewoon met je iPhone naar het device van die ander. De naam van die persoon verschijnt dan bovenaan de lijst.3

Geniet ervan. Ook als je ’m wegdoet.

De waarde van iPhone blijft langer behouden.

Elke iPhone is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat dus lang mee. Maar als het eindelijk tijd is om los te laten (we leven met je mee), ruil hem dan in voor je volgende iPhone. Je oude krijgt dan een nieuwe eigenaar, of wordt gerecycleerd.

Nog meer moois.

Ruimtelijke audio

Simuleert surround-sound, zodat je er nog meer in opgaat.

Dolby Atmos

Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.

Draadloos opladen

Leg je iPhone op een Qi-oplader om hem draadloos op te laden.4

Snelladen mogelijk

Met een adapter van 18 W (afzonderlijk verkrijgbaar) laad je de batterij in slechts 30 minuten tot 50% op.5

Koop nu

Snellere wifi

Met wifi 6 (802.11ax) kun je
tot 38% sneller downloaden.

LTE van Gigabitklasse

Tot 30 LTE-banden voor wereldwijd
de beste roaming.6

Audio delen

Koppel twee paar AirPods of twee Beats-koptelefoons aan dezelfde iPhone.7

Dual-sim met eSIM

Gebruik één nummer zakelijk en een ander nummer privé.8

iPhone 11 of iPhone 11 Pro?

Vergelijk iPhone 11-modellen

Ontdek accessoires voor iPhone.

Shop

Krijg tot € 370 korting op een nieuwe iPhone 11.

Met Apple Trade In kun je korting krijgen op een nieuwe iPhone 11 wanneer je je huidige iPhone of Android-smart­phone inruilt.** Hoe meer devices je inruilt, hoe meer korting. Goed voor jou en goed voor de planeet.

Meer informatie

Waarom je het beste bij Apple kunt kopen.

Heb je vragen over providers, betalingen of andere aspecten van iPhone? Stel ze gerust.

Meer informatie