Onmiskenbaar iPhone

Onmiskenbaar iPhone

Waarom iPhone uniek is.

Hardware en software werken alleen goed samen als ze voor elkaar ontworpen zijn.

De teams van Apple maken de beste producten ter wereld, met de meest innovatieve displays, chips, camera’s, besturings­­systemen en diensten. Maar het is net zo belangrijk dat de teams soepel en efficiënt samen­werken, zodat alle onderdelen van iPhone dat ook doen.

Dat lijkt misschien heel normaal, maar geen enkele andere smartphone wordt op die manier gemaakt. Terwijl het cruciaal is voor de kwaliteit.

Het team van de camera kan zo in samenwerking met het team van de chip de kracht van de A13 Bionic maximaal benutten. Wanneer je een foto maakt, zorgen de beeldsignaal­processor en de Neural Engine ervoor dat de gezichten in het kader worden herkend. Specifieke kenmerken worden gedetecteerd en zaken als belichting en witbalans worden geoptimaliseerd nog voordat je afdrukt.

Allemaal dingen waar je niets van merkt totdat je het resultaat ziet: precies het shot dat je wilde, met meer detail, levensechte kleuren en een groter dynamisch bereik dan je in een smartphone ooit voor mogelijk hield.

Batterij voor een hele dag.

Wanneer de softwareteams features ontwikkelen, stemmen ze hun algoritmes af op optimale prestaties en efficiëntie van de chip. En omgekeerd.*

De eenvoud van Apple Pay.

Door twee keer op de knop aan de zijkant te drukken maak je direct contact met het Face ID-systeem, en bevestig je dat je wilt betalen. Dat is de kracht van eenvoud. En het is alleen mogelijk wanneer hardware en software voor elkaar ontworpen zijn.

Weergaloze AR.

iOS 13 en de geavanceerde hardware van iPhone vormen de spil van het grootste AR‑platform ter wereld. En met ARKit 3 is het voor ontwikkelaars nog makkelijker om interactieve ervaringen te maken waar je helemaal in opgaat.

Privacy is een fundamenteel
recht. Punt.

Dit is een van de basisprincipes van Apple. Daarom ontwerpen we iPhone vanaf het allereerste begin zo dat je persoonlijke gegevens en je privacy veilig zijn. Het is een van de dingen die iPhone uniek maken.

Om een voorbeeld te noemen: elke nieuwe iPhone heeft Face ID, de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smartphone. Je identificatie­gegevens worden versleuteld en bewaard in de Secure Enclave, een afzonderlijk deel van de chip waar iOS en apps niet bij kunnen. Ze worden ook niet bewaard op Apple servers of als back‑up in iCloud. De gegevens komen nergens anders dan op je device, en zo hoort het natuurlijk ook.

Dit principe hanteren we ook voor Apple Pay, dat nooit je creditcard­nummer deelt met verkopers. En bij Kaarten worden navigatie­­gegevens aan willekeurige nummers gekoppeld, zodat ze niet kunnen worden teruggevoerd tot je Apple ID. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Geen enkele andere smart­phone doet zoveel om je privacy te beschermen.

Totaalversleuteling.

Voor jouw bescherming worden je gesprekken in iMessage en FaceTime versleuteld. Niemand kan ze lezen, zelfs wij niet.

Continue beveiligings­updates.

De gratis iOS‑updates zorgen ervoor dat de software van je iPhone actueel en veilig is, en optimaal presteert.

Beperkte reclame­tracking.

Safari beperkt automatisch de hoeveelheid gegevens die adverteerders over jou verzamelen. En Apple verzamelt geen persoonlijke gegevens om door te verkopen aan adverteerders of andere organisaties.

iPhone is gemaakt om te gebruiken. En opnieuw te gebruiken.

iPhone is gemaakt van buitengewone materialen, zoals roestvrij chirurgisch staal, hoogwaardig aluminium en het sterkste glas in de industrie. Daardoor gaat iPhone langer mee en behoudt hij meer van zijn waarde dan welke andere smartphone ook. Geen wonder dat zoveel oudere devices naar vrienden of familie gaan en niet naar een vuilnisbelt. En dat is de beste vorm van recyclage die er is.

Wanneer een iPhone dan toch aan het eind van zijn levenscyclus gekomen is, recycleren we alles wat we maar kunnen. Daarvoor hebben we de robot Daisy gebouwd, die gebruikte iPhones demonteert tot afzonderlijke onderdelen. Zo houden we materialen over die zuiverder zijn dan bij conventionele recyclage­methoden. En daar kunnen we weer nieuwe producten van maken, of we brengen de grondstoffen terug op de markt.

Apple Trade In.

Ruil je in aanmerking komende smartphone in voor korting op een nieuwe iPhone, of laat hem gratis door ons recycleren. Goed voor jou en goed voor de planeet.**

Gerecycleerde materialen. Vanbinnen en vanbuiten.

Het gebruik van gerecycleerd tin in onze devices voorkomt het delven van bijna 29.000 ton tin in 2019.

Als nieuw na een update.

Sommige van onze meest innovatieve features, zoals de App Store, iMessage en augmented reality, worden via iOS‑updates op iPhone geïntroduceerd.

iPhone is ontworpen voor iedereen.

Wij vinden dat alle mensen met iPhone de dingen moeten kunnen doen die ze graag doen. Daarom hebben we toegankelijkheids­­features ontwikkeld, waarmee je meteen aan de slag kunt.

De schermlezer VoiceOver vertelt bijvoorbeeld wat er op het scherm gebeurt zonder dat je het scherm ziet. Made for iPhone-gehoorapparaten hebben een uitstekende geluidskwaliteit voor gesprekken en muziek. En je kunt Siri van alles laten doen, met je stem of gewoon door te typen.

Wij zorgen ervoor dat ontwikkelaars de tools hebben om apps te maken die zoveel mogelijk mensen kunnen gebruiken. Omdat technologie op haar sterkst is als iedereen ermee kan werken.

iPhone bedienen met een schakelaar.

Via Schakel­bediening kun je een externe schakelaar, een joystick of een ander hulpmiddel gebruiken. Zo kun je alles met je iPhone doen zonder hem aan te raken.

Luisteren terwijl je leest of typt.

Met features als ‘Spreek scherm uit’ en ‘Feedback bij typen’ kun je dingen beluisteren die je leest of schrijft.

Makkelijker leesbare letters.

Met behulp van ‘Lettertypen aanpassen’ kun je de tekstgrootte aanpassen in apps, waaronder Agenda, Mail, Berichten en Notities.

De App Store biedt zoveel meer dan alleen geweldige apps.

iPhone-apps stimuleren je creativiteit. Ze helpen je bij dingen waar je enthousiast over bent. En voegen echt iets toe aan je dagelijkse leven. Daarom stoppen we zoveel tijd en energie in de App Store.

Voordat een nieuwe app of een update in de App Store te zien is, wordt hij getest door ons team. We willen zeker weten dat de app doet wat hij belooft. Dat er geen malware of virus in zit. En dat de ontwikkelaar zich aan onze strenge richtlijnen voor privacy heeft gehouden.

Niet voor niets maken de beste apps ter wereld hun debuut in de App Store. Ontwikkelaars maken graag apps voor iPhone, want bij ons hebben ze toegang tot de meest geavanceerde technologieën. Ze kunnen zoveel meer uit iPhone-apps halen. Zodat jij zoveel meer kunt doen met je iPhone.

De beste apps ter wereld.

Niet alleen zijn ze het eerst te zien in de App Store, maar vaak verschijnen ze daarna ook nooit meer ergens anders.

Privacy in apps.

Wij eisen van ontwikkelaars dat jij in een geïnstalleerde app toestemming moet geven voordat die app toegang heeft tot persoonlijke gegevens, zoals foto’s, contacten of locatie.

De meeste apps zijn gratis.

Daar wordt niet zoveel aandacht aan gegeven, maar zo kun je wel gemakkelijk nieuwe dingen uitproberen op je iPhone.

iPhone is gemaakt
om met ieder ander
Apple device samen te werken.

Alle Apple producten vormen samen een ecosysteem. Als je meerdere devices gebruikt, merk je hoe geweldig dit werkt.

Beantwoord een telefoontje op je Apple Watch. Neem een foto met je iPhone en hij staat ook meteen op je iPad. Maak een hotspot om de mobiele netwerk­­verbinding van je iPhone te delen met je Mac. En als je je nieuwe AirPods uit de case haalt, worden ze automatisch aan je iPhone gekoppeld.

Het gaat eigenlijk vanzelf. Doe wat je graag doet, en alles werkt automatisch.

De beste plek voor alles.

iCloud is in elk Apple device ingebouwd. Daardoor blijven zaken als foto’s, berichten en bestanden veilig bewaard, zijn ze altijd up‑to‑date en overal binnen handbereik.

Kopieer en plak van device naar device.

Met het Universeel klembord kun je tekst, afbeeldingen, foto’s of video’s van je iPhone kopiëren en vervolgens plakken op je Mac of iPad als die zich in de buurt bevinden. En vice versa.

Je vindt alles met een tikje.

Met de Zoek mijn-app heb je je iPhone, iPad, Mac, Apple Watch of AirPods zo weer gevonden. Ook kun je er je gezin mee terug­vinden in een druk pretpark, of zien waar je vrienden aan het picknicken zijn.

We helpen je graag. Zoals geen enkel
ander bedrijf dat kan.

Wie ondersteuning wil, heeft er soms behoefte aan om persoonlijk met iemand te praten. Eén persoon, die alles van iPhone afweet. En wij hebben zulke mensen rondlopen, omdat wij zowel de hardware als software maken. Dus als je hulp nodig hebt bij de configuratie, een reparatie of een software­probleem, of als je graag wilt horen hoe je meer uit je iPhone haalt, ben je bij ons aan het goede adres.

Persoonlijke hulp.

Ga naar de Genius Bar in je Apple Store voor praktische hulp. Of kijk bij Today at Apple: er is elke dag wel een inspirerend programma waaraan je kunt meedoen.

Online ondersteuning

Met de Apple Support-app kun je direct bellen, chatten of mailen met een deskundige, of nuttige artikels lezen. Je kunt ook Apple Support raadplegen.

Wees gerust.

Elke iPhone wordt geleverd met een eenjarige dekking voor hardware­reparaties via de beperkte garantie, en tot 90 dagen gratis ondersteuning.

Lees meer over wat iPhone uniek maakt.

Privacy

Alles aan iPhone is ontworpen met het oog op bescherming van je persoonlijke gegevens.

Meer informatie

Milieu

We willen de wereld beter achterlaten dan we hem hebben aangetroffen.

Meer informatie

iCloud

iCloud zit standaard op elk Apple device en houdt je gegevens en content altijd en overal veilig, up‑to‑date en binnen handbereik.

Meer informatie

Toegankelijkheid

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk Apple product door iedereen gebruikt kan worden.

Meer informatie

Ondersteuning

Ons ondersteunings­team staat klaar om je te helpen, zodat je alles uit elk Apple product kunt halen.

Meer informatie

iPhone 11

Exact wat je nodig hebt. Precies wat je wilt.

Koop

Meer informatie

iPhone 11 Pro

En toen was er Pro.

Koop

Meer informatie

iPhone 11 of iPhone 11 Pro?

Bekijk snel de verschillen

Ruil je oude smartphone in voor korting op een nieuwe.

Met Apple Trade In kun je korting krijgen op een nieuwe iPhone wanneer je je huidige iPhone of Android-smart­phone inruilt.** Hoe meer devices je inruilt, hoe meer korting. Dat is goed voor jou en goed voor de planeet.

Meer informatie

Waarom je het beste bij ons kunt kopen.

Heb je vragen over providers, betalingen of andere aspecten van iPhone? Stel ze gerust.

Meer informatie
Elke iMessage wordt automatisch beschermd door end-to-end-encryptie.