Gemasterd voor iTunes.

Muziek zoals de artiest en de geluidstechnicus het hebben bedoeld.

Masters voor iTunes maken

We willen graag muziek aanleveren zoals de artiesten en de geluidstechnici het hebben bedoeld. Wij bieden je de informatie en tools die je nodig hebt om masters van de hoogste kwaliteit te maken voor iTunes. Lees het Gemasterd voor iTunes-bestand voor meer informatie.

Gemasterd voor iTunes

Mastering Tools

Download deze tools als je wilt horen hoe muziek klinkt als die gecodeerd is. Dat helpt je om belangrijke keuzes te maken tijdens het masteringproces. De Mastered for iTunes-droplet is een eenvoudige, zelfstandige slepen-en-neerzetten-tool, die het maken van masters in iTunes Plus-structuur automatiseert. Met de droplet kun je een voorbeeld van een nummer beluisteren dat is gemaakt met dezelfde hoogwaardige technologie waarmee de hele catalogus voor de iTunes-bibliotheek wordt gecodeerd.

Apple Audio Mastering Tools (OS X versie 10.9 of hoger)

Apple Audio Mastering Tools (OS X versie 10.8 of lager)

AU Lab

Je kunt AU Lab, het gratis digitale programma voor het maken van audiomixen, gebruiken als hostprogramma voor Audio Unit-effecten, inclusief de AURoundTripAAC Audio Unit, een van de nieuwe Gemasterd voor iTunes-tools. Als je nog niet beschikt over Logic of een ander Audio Unit-hostprogramma, download je AU Lab. Je kunt direct beginnen met het testen van je audio, het detecteren van pieken en clippings en de uitvoering van dubbelblinde luistertests.

AU Lab