iTunes LP.

Alles wat je moet weten om je muziek in iTunes te verrijken met interactieve elementen.

Over iTunes LP

iTunes LP biedt eindeloos veel mogelijkheden om albums in iTunes van interactieve multimedia te voorzien. Klanten kunnen naar een album luisteren en tegelijkertijd de song- en albumteksten, foto’s van de band en concertvideo’s bekijken. Voor inzending is een bestaand iTunes-contract vereist. Je iTunes LP wordt door iTunes beoordeeld op kwaliteit en passende inhoud.

Sjabloon

Om iTunes LP te maken, begin je met het downloaden van een gebruiksvriendelijke sjabloon. Daar sleep je je eigen metadata, afbeeldingen, audiobestanden en videobestanden naartoe. In een gedetailleerde handleiding vind je stapsgewijze instructies en hulpinformatie voor het hele proces.

Ontwikkelhandleiding

De ontwikkelhandleiding vertelt je alles wat je moet weten over de anatomie van iTunes LP en de beproefde methoden voor codering met TuneKit. TuneKit biedt ontwikkelaars een resourcebibliotheek voor het maken van iTunes LP. Het bevat bovendien een beknopt overzicht van de WebKit Rich Media-technologie die in iTunes wordt gebruikt.

Aanlevering van materiaal

Download de leveringsspecificaties voor iTunes-audio en -video. Deze specificaties heb je nodig voor het coderen en voorbereiden van de hoofdonderdelen en het bonusmateriaal van een iTunes LP.

Testen

Met de testresources kun je je iTunes LP simuleren op een Mac, pc of Apple TV. De resources bevatten ook een testchecklist. Als je alle punten op de lijst hebt afgevinkt, zullen je pakketten vlekkeloos werken.

TuneKit

Download de TuneKit om je iTunes LP-materiaal een vliegende start te bezorgen.