Jouw apps in de App Store.

Je kunt jouw apps en games onder de aandacht brengen van een wereldwijd publiek.

Meld je aan

Als je je aanmeldt voor de Apple Developer Programs, krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt om apps te ontwikkelen en te distribueren voor iOS en OS X.

Ontwikkelen en testen

Met de iOS SDK kun je vandaag nog beginnen met het ontwikkelen van je iOS-app voor iPad, iPhone en iPod touch. Het iOS Dev Center bevat een groot aantal resources, waaronder video’s, voorbeeldcode, technische documentatie en Apple Developer Forums.

Je kunt bijvoorbeeld zien hoe de door jou ontwikkelde app zich in de praktijk gedraagt door hem rechtstreeks te installeren en te testen op een iPad, iPhone en iPod touch.

Distribueren

Je kunt je gratis of commerciële apps aanbieden aan miljoenen iPad-, iPhone- en iPod touch-klanten in de hele wereld. Het iOS Developer Program helpt je om je apps via de App Store te distribueren. Je kunt je inkomsten onder andere verhogen met functies als in‑app-aankopen, of door te zorgen dat mensen je app vinden met Search Ads.

In de markt zetten

Je app verdient een goed plan voor het in de markt zetten en promoten ervan. In het App Store Resource Center vind je App Store- en Mac App Store-badges, Apple productafbeeldingen en marketingrichtlijnen. Daarna ben je klaar om je app te promoten op websites, in advertenties en met andere marketingcommunicatie en zo het aantal downloads te vergroten.