GarageBand voor Mac

Muziek maken.
Net zo makkelijk als luisteren.

Met GarageBand beschik je over een volledig uitgeruste studio op je Mac, inclusief een complete geluiden­bibliotheek met instrumenten, voorinstellingen voor gitaar en stem, en een scala aan sessie­drummers en percussionisten. Dankzij de Touch Bar-features voor MacBook Pro en de intuïtieve interface kun je heel gemakkelijk nummers instuderen, spelen, opnemen en schrijven. En de hele wereld laten meegenieten. Professioneel muziekmaken was nog nooit zo makkelijk.

Download GarageBand voor Mac

Maak muziek

Met of zonder instrument.

Begin meteen als professional. Sluit je gitaar of microfoon aan en kies uit een indruk­wekkende verzameling realistische versterkers en effecten. Je kunt zelfs drumsporen maken die klinken alsof je favoriete drummer zelf aan het werk is. Of je laten inspireren door duizenden loops. Je kunt kiezen uit verschillende populaire genres, zoals EDM, hiphop, indie en nog veel meer.

Jammen met drummers uit elk genre.

Drummer, de virtuele sessiemuzikant die is ontwikkeld met behulp van de beste sessie­drummers en opnametechnici uit de muziek­sector, is uitgebreid. Je beschikt nu over 28 drummers die beats voor je spelen en drie percussionisten. Wat voor beat je nummer ook nodig heeft, je hebt enorm veel keus uit muzikanten die het voor je inspelen, in genres uiteenlopend van EDM tot dubstep, hiphop, latin, metal en blues.

Elke drummer heeft een eigen drumstel, waarmee je verschillende groove- en fillcombinaties kunt maken. Met de intuïtieve regelaars kun je individuele geluiden aan- of uitzetten terwijl jij een beat creëert met basdrum, snaredrum, bekkens of zelfs een koebel. Heb je behoefte aan inspiratie, dan vind je onder Drummer-loops een uitgebreide verzameling kant-en-klare akoestische en elektronische loops die je eenvoudig kunt aanpassen en aan je nummer kunt toevoegen.

Krachtige synthesizers waarmee je het geluid naar je hand kunt zetten.

Leef je uit met 100 synthesizer­geluiden uit de EDM- en hiphopwereld. Bij elke synthesizer krijg je een Transform Pad Smart Control, waarmee je ieder geluid kunt omvormen en bijschaven.

Leer spelen

Maak school als muzikant.

Ga aan de slag met de geweldige verzameling ingebouwde piano- en gitaarlessen. Of leer van artiesten hoe ze hun tophits hebben gemaakt. Je krijgt zelfs direct feedback over je spel zodat je nog beter kunt worden.

Neem op. Mix. Master.

Jij bent de baas.

Dankzij de grote hoeveelheid aan opname- en bewerkings­mogelijk­heden is GarageBand veelzijdig en gebruiks­vriendelijk. Je kunt je opnames tot op de noot en de decibel regelen. Pas met één klik het ritme aan. Verfijn het geluid met een effectplug-in. En mix je nummer professioneel af met effecten als compressie en de visuele equalizer.

Delen met een klik.

Breng je nummer uit. Wereldwijd.

Je muziek mag gehoord worden. Overal. In GarageBand kun je eenvoudig je nummers met je vrienden delen. En via social media met de hele wereld. Of hou het klein en gebruik je track als ringtone. Dan gaat iedereen uit z’n dak als iemand je belt. Je kunt je nieuwe hit ook naar de bibliotheek van de Muziek-app exporteren. Zo heb je al je nummers voortaan altijd bij je, net zoals al je andere favoriete muziek.

Laat de hele wereld van je horen.
Via e‑mail of social media deel je je muziek direct met anderen. Zo kan de hele wereld meegenieten.

iCloud

Begin een nummer. Voeg een spoor toe. Waar je ook bent.

Met iCloud kun je waar je maar wilt aan een GarageBand-nummer werken. Je kunt onderweg sporen aan je GarageBand voor Mac-nummer toevoegen met behulp van je iPhone of iPad. En als de inspiratie toeslaat, kun je aan een nieuw nummer beginnen op je iOS-device en er daarna op je Mac verder aan werken.

GarageBand voor iOS

Spelen, opnemen, arrangeren en mixen. Overal.

Meer informatie

GarageBand voor Mac

Je eigen muziekstudio.

Download GarageBand voor Mac

Logic Remote

Een app voor gebruik samen met Logic Pro.

Lees meer over Logic Remote