Persinformatie van Apple

iPhone 5 in december verkrijgbaar in Zuid-Korea en nog eens 50 andere landen

CUPERTINO, 3 december 2012 – Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat iPhone 5 vanaf vrijdag 7 december te koop zal zijn in Zuid-Korea en later diezelfde maand in nog eens meer dan 50 andere landen, waaronder Brazilië, Rusland en Taiwan. iPhone 5 is de dunste en lichtste iPhone ooit. Hij is compleet vernieuwd, met een schitterend nieuw Retina-display van 4 inch, een door Apple ontworpen A6-chip die voor geweldige prestaties zorgt en supersnel mobiel internet.* Bovendien gaat de batterij nog langer mee.**

iPhone 5 is momenteel verkrijgbaar in 47 landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Japan en het Verenigd Koninkrijk. iPhone 5 wordt geleverd met iOS 6, de nieuwste versie van het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld dat meer dan 200 nieuwe voorzieningen bevat, zoals gedeelde fotostreams, integratie met Facebook, de geheel vernieuwde Kaarten-app, Passbook om al je kaartjes op één plaats te bewaren en nog meer Siri-functies. Bovendien is Siri in meer talen beschikbaar.

iPhone 5 is verkrijgbaar in zwart/antraciet en wit/zilver met een capaciteit van 16 GB, 32 GB of 64 GB. iPhone 5 wordt verkocht via de Apple Online Store (www.apple.com/benl) en erkende Apple resellers.

iPhone 4S is ook nog te koop. Bovendien is iPhone 4 gratis in combinatie met een tweejarig abonnement bij deelnemende providers.

iPhone 5 is vanaf vrijdag 7 december verkrijgbaar in Zuid-Korea en vanaf vrijdag 14 december in Albanië, Antigua en Barbuda, Armenië, de Bahama's, Bahrein, Bolivia, Brazilië, Chili, China, Costa Rica, Cyprus, Ecuador, de Filipijnen, Grenada, Indonesië, Israël, Jamaica, Jordanië, Koeweit, Macedonië, Maleisië, Moldavië, Montenegro, Panama, Paraguay, Qatar, Rusland, Saudi-Arabië, Taiwan, Turkije, Venezuela, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika. Vanaf vrijdag 21 december zal iPhone 5 ook verkrijgbaar zijn in Barbados, Botswana, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Egypte, Guinee, Ivoorkust, Kameroen, Kenia, Madagaskar, Mali, Marokko, Mauritius, Niger, Saint Kitts, Saint Lucia, Saint Vincent en de Grenadines, Senegal, Tunesië, Uganda en Vietnam.

* De netwerksnelheid hangt af van de snelheid van het netwerk van de provider. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
** De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en andere factoren. De feitelijke resultaten kunnen hiervan afwijken.

Apple is de producent van de Mac, de beste personal computer ter wereld, en van OS X, iLife, iWork en professionele software. Op het gebied van de digitale muziek voert Apple de revolutie aan, met zijn iPods en de iTunes Store op het internet. En de revolutionaire iPhone en App Store hebben de wereld van de mobiele telefoon op z'n kop gezet. Met iPad heeft Apple de toekomst van mobiele media en computers een gezicht gegeven.

Contactpersoon voor de pers:
Martijn Kroonstuiver
Apple
mkroonstuiver@apple.com
+31(0)20 5352821


© 2012 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, Retina, Passbook en Siri zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Apple Media Helpline 02 474 42 19

Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal

Belangrijke informatie over het gebruik van beeldmateriaal

Door de onderstaande afbeelding te kopiëren of op enigerlei wijze te gebruiken, verklaart u dat u de onderstaande Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal, die van toepassing is op uw gebruik van deze afbeelding, hebt gelezen en begrepen, en dat u ermee akkoord gaat. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, mag u de afbeelding niet kopiëren noch op enigerlei wijze gebruiken, tenzij Apple u daar middels een ondertekend schrijven toestemming voor heeft gegeven.

Gebruiksovereenkomst

Conform de voorwaarden van deze Overeenkomst mag u de afbeelding alleen in zijn geheel gebruiken en alleen aanwenden voor publicitair gebruik door journalisten en/of marktanalisten. Dit recht wordt u persoonlijk toegekend; u kunt dit niet aan derden overdragen. De afbeelding mag niet worden gebruikt voor de promotie of verkoop van producten of technologieën (zoals in advertenties, brochures, boekomslagen, catalogusfoto's, T-shirts of ander reclamemateriaal). U mag de afbeelding op geen enkele manier wijzigen of aanpassen, geheel noch gedeeltelijk, om welke reden dan ook.

Conform de overeenkomst tussen u en Apple is en blijft Apple de enige, exclusieve eigenaar van de afbeelding. Voor zover de afbeelding enige eigendomsinformatie bevat, mag u deze niet verwijderen, wijzigen of verhullen. Overal waar u de afbeelding gebruikt, moet u de van toepassing zijnde eigendomsinformatie ernaast vermelden.

Ik heb de Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal gelezen en begrepen, en ga ermee akkoord

Ik ga akkoord en wil de afbeelding downloaden
Ik ga niet akkoord met de voorwaarden