Persinformatie van Apple

Wi-Fi + Cellular-modellen van iPad mini en iPad van de vierde generatie vanaf vrijdag verkrijgbaar in China

BEIJING, 15 januari 2013 – Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de Wi-Fi + Cellular-modellen van iPad mini en de nieuwe iPad van de vierde generatie met Retina-display vanaf vrijdag 18 januari in China verkrijgbaar zullen zijn. iPad mini en de iPad van de vierde generatie zijn momenteel wereldwijd in meer dan honderd landen te koop, waaronder de Verenigde Staten, Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Japan en het Verenigd Koninkrijk.

iPad mini is een compleet nieuwe iPad die 23 procent dunner en 53 procent lichter is dan de iPad van de derde generatie. iPad mini is voorzien van een 7,9-inch Multi-Touch-display, een FaceTime HD- en 5-megapixel iSight-camera, supersnel mobiel internet* en een batterij die maar liefst tien uur** meegaat. De iPad van de vierde generatie heeft een schitterend 9,7-inch Retina-display, de nieuwe, door Apple ontworpen A6X-chip, een FaceTime HD-camera en supersnel mobiel internet*. iPad mini en de iPad van de vierde generatie worden beide geleverd met iOS 6.

De Wi-Fi + Cellular-modellen van iPad mini zijn verkrijgbaar in zwart/antraciet en wit/zilver met een capaciteit van 16 GB, 32 GB of 64 GB. De Wi-Fi + Cellular-modellen van de iPad van de vierde generatie zijn verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering met een capaciteit van 16 GB, 32 GB of 64 GB. Bovendien is ook iPad 2 verkrijgbaar.

In China zijn iPad mini en de iPad van de vierde generatie verkrijgbaar bij de Apple Retail Store, de Apple Online Store (www.apple.com) en bepaalde erkende Apple resellers.

* De netwerksnelheid hangt af van de snelheid van het netwerk van de provider. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
** De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, het gebruik en andere factoren. De feitelijke resultaten kunnen hiervan afwijken.

Apple is de producent van de Mac, de beste personal computer ter wereld, en van OS X, iLife, iWork en professionele software. Op het gebied van de digitale muziek voert Apple de revolutie aan met zijn iPods en de iTunes Store op het internet. En de revolutionaire iPhone en App Store hebben de wereld van de mobiele telefoon op z'n kop gezet. Met iPad heeft Apple de toekomst van mobiele media en computers een gezicht gegeven.

Contactpersoon voor de pers:
Martijn Kroonstuiver
Apple
mkroonstuiver@apple.com
+31(0)20 5352821

© 2013 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina, Multi-Touch, FaceTime en iSight zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Apple Media Helpline 02 474 42 19

Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal

Belangrijke informatie over het gebruik van beeldmateriaal

Door de onderstaande afbeelding te kopiëren of op enigerlei wijze te gebruiken, verklaart u dat u de onderstaande Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal, die van toepassing is op uw gebruik van deze afbeelding, hebt gelezen en begrepen, en dat u ermee akkoord gaat. Als u niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze overeenkomst, mag u de afbeelding niet kopiëren noch op enigerlei wijze gebruiken, tenzij Apple u daar middels een ondertekend schrijven toestemming voor heeft gegeven.

Gebruiksovereenkomst

Conform de voorwaarden van deze Overeenkomst mag u de afbeelding alleen in zijn geheel gebruiken en alleen aanwenden voor publicitair gebruik door journalisten en/of marktanalisten. Dit recht wordt u persoonlijk toegekend; u kunt dit niet aan derden overdragen. De afbeelding mag niet worden gebruikt voor de promotie of verkoop van producten of technologieën (zoals in advertenties, brochures, boekomslagen, catalogusfoto's, T-shirts of ander reclamemateriaal). U mag de afbeelding op geen enkele manier wijzigen of aanpassen, geheel noch gedeeltelijk, om welke reden dan ook.

Conform de overeenkomst tussen u en Apple is en blijft Apple de enige, exclusieve eigenaar van de afbeelding. Voor zover de afbeelding enige eigendomsinformatie bevat, mag u deze niet verwijderen, wijzigen of verhullen. Overal waar u de afbeelding gebruikt, moet u de van toepassing zijnde eigendomsinformatie ernaast vermelden.

Ik heb de Overeenkomst voor het gebruik van beeldmateriaal gelezen en begrepen, en ga ermee akkoord

Ik ga akkoord en wil de afbeelding downloaden
Ik ga niet akkoord met de voorwaarden