Algemene informatie over de batterij

Je kunt zo veel met je Apple Watch dat je hem de hele dag wilt gebruiken. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de batterij ook echt de hele dag meegaat. Ons doel voor de batterij was een gebruiksduur van 18 uur na een nacht opladen, waarbij we er rekening mee hebben gehouden dat je regelmatig wilt zien hoe laat het is, meldingen wilt ontvangen, apps wilt gebruiken en 30 minuten wilt trainen. En aangezien iedereen Apple Watch op een andere manier gebruikt, hebben we ook rekening gehouden met andere gegevens.

Tests van de Apple Watch-batterij zijn uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Batterij die de hele dag meegaat

Tot 18 uur

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Een gebruiksduur van een hele dag is gebaseerd op 18 uur dragen en de volgende activiteiten: 90 keer kijken hoe laat het is, 90 meldingen, 45 minuten appgebruik en een work-out van 30 minuten waarbij muziek wordt afgespeeld met Apple Watch via Bluetooth, allemaal in de loop van 18 uur. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Gesprekstijd

Tot 3 uur

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Getest door te bellen vanaf Apple Watch. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Audioweergave

Tot 6,5 uur

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Getest door muziek op Apple Watch af te spelen via Bluetooth. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Work-out

Tot 8 uur

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. Getest in combinatie met een iPhone, met een actieve trainingssessie waarbij de hartslagsensor was ingeschakeld. Als gebruik wordt gemaakt van het ingebouwde gps van Apple Watch Series 2 zonder iPhone, bedraagt de work-outtijd tot 5 uur. De gebruiksduur van de batterij is afhankelijk van de configuratie, het gebruik en vele andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Laadtijd

Circa 1,5 uur tot 80­%

Circa 2 uur tot 100­%

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 en Apple Watch Edition, die allemaal waren gekoppeld met een iPhone; alle devices zijn getest met een prereleaseversie van de software. De laadtijden zijn van 0­% naar 80­% en van 0­% naar 100­% met gebruikmaking van de meegeleverde magnetische oplaadkabel voor Apple Watch. De laadtijden zijn afhankelijk van omgevingsfactoren; de feitelijke resultaten kunnen afwijken.

Systeemprestaties

Tot 1,5 keer sneller dan Apple Watch van de vorige generatie

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 2 en productie-eenheden van Apple Watch met een prereleaseversie van de software, gekoppeld met prototypen van iPhone 7 en iPhone 7 Plus en software. De resultaten zijn gebaseerd op de prestaties tijdens veelvoorkomende gebruikerstaken en geven de prestaties van Apple Watch bij benadering weer.

Grafische prestaties

Tot 2 keer sneller dan Apple Watch van de vorige generatie

Tests uitgevoerd door Apple in augustus 2016 met prototypen van Apple Watch Series 2 en productie-eenheden van Apple Watch met een prereleaseversie van de software, gekoppeld met prototypen van iPhone 7 en iPhone 7 Plus en software. De resultaten zijn gebaseerd op GFLOPS-prestaties en geven de prestaties van de grafische processor bij benadering weer.