Søg og anonymitet

Søg er designet til at beskytte dine oplysninger og give dig mulighed for at vælge, hvad du deler.

Siri analyserer, hvordan du bruger dine enheder og dine apps, for at give personlige forslag og bedre søgeresultater ved hjælp af lokal behandling på enheden

Siri bruger lokal behandling på enheden til at lære, hvordan du bruger dine enheder og apps, for at gøre din oplevelse personlig. Ved hjælp af oplysninger, som opbevares på din enhed, f.eks. Safari-søgehistorik, e-mails, beskeder og kontakter samt oplysninger fra andre installerede apps, kan Siri foreslå genveje og give forslag i søgninger, Slå op, News, minder i Fotos m.m. Når du afvikler en genvej foreslået af Siri, er du underlagt vilkårene og betingelserne samt anonymitetspolitikken for appen fra tredjeparten.

Personliggørelse synkroniseres på tværs af dine enheder med kryptering fra start til slut

Siri synkroniserer på sikker vis disse oplysninger blandt dine enheder, så din oplevelse bliver ensartet på dem alle. Denne synkronisering udføres vha. kryptering fra start til slut.

Nogle oplysninger sendes til Apple og forbindes ikke med dig for at gøre forslag og søgeresultater mere relevante

I nogle tilfælde, som f.eks. når du bruger Siri-forslag i Søg, Slå op eller Safari, sendes generaliserede, interessante emner, som Siri har lært, muligvis til Apple for at gøre dine søgninger mere relevante. Disse interessante emner (f.eks. madlavning eller basketball) hjælper med at give dig mere relevante søgeresultater, og vi bruger anonymitetsvenlige teknikker til ikke at forbinde disse interessante emner til dig.

Når du udfører en søgning, sender din enhed udover disse interessante emner, dine søgninger, forslag, som du har valgt, og relaterede brugsdata til Apple for at behandle din anmodning. Disse oplysninger forbindes ikke med dig. Søgeresultater, som viser arkiver og indhold på din enhed, sendes ikke.

Hvis du har slået Lokalitetstjenester til på din enhed, sendes din enheds lokalitet til Apple for at give mere relevante forslag. Hvis din enhed kan få adgang til abonnementstjenester til musik eller video, sendes oplysninger som f.eks. navne på abonnementstjenesterne og abonnementstyperne muligvis til Apple for at levere mere relevante musik- og videoforslag til dig. Dit kontonavn, -nummer og din adgangskode sendes ikke til Apple. Lokalitet, søgninger, dine interesser og app-brugsoplysninger, som sendes til Apple, vil kun blive brugt af Apple til at gøre forslag mere relevante og til at forbedre andre Apple-produkter og -tjenester.

Med henblik på at forbedre resultater kan ord og udtryk, der er indsamlet gennem tiden fra almindelige søgninger, videresendes fra Apple til en internetsøgemaskine.

Søgemaskineforslag i Safari

Safari har et enkelt søgefelt til søgninger og webadresser, så du kan søge på nettet fra et samlet sted. Når Søgemaskineforslag er slået til, vil Safari spørge din valgte søgemaskine om forslag baseret på det, du indtaster.

Forudindlæs Tophit i Safari

Når Forudindlæs Tophit er slået til, begynder Safari at indlæse websiden i baggrunden, så snart Safari har fundet et tophit baseret på dine bogmærker og din søgehistorik. Hvis du slår denne funktion fra, indlæses websiden som normalt.

Du har valget og kontrollen

Hvis du ikke ønsker, at Siri-forslag skal sende dine oplysninger til Apple, kan du slå Siri-forslag fra ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning. Gå til Indstillinger > Safari, og tryk for at slå Safari-forslag fra.

Du kan se og styre hele listen med funktioner, som Siri gør personlige, og apps, som Siri foreslår genveje for, i Indstillinger > Siri & søgning. Du kan forhindre apps i at bidrage med oplysninger for at gøre Siri personlig ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning og trykke for at slå “Forslag i Søg” og “Forslag i Slå op” fra. Hvis du vil slå funktionen fra for hver app, skal du trykke på appnavnet og derefter trykke for at slå Vis Siri-forslag fra. Du kan også styre, om Siri skal sende dig forslag på den låste skærm for hver app ved at gå til Indstillinger > Siri & søgning og trykke for at slå Forslag på låst skærm fra.

Du kan slå Lokalitetstjenester fra for Siri-forslag ved at gå til Indstillinger > Anonymitet & sikkerhed > Lokalitetstjenester og trykke for at slå Lokalitetstjenester fra. Hvis du slår Lokalitetstjenester fra på din enhed, sendes din præcise lokalitet ikke til Apple. Apple bruger muligvis IP-adressen til din internetforbindelse for at få din omtrentlige lokalitet ved at matche den med et geografisk område for at kunne levere relevante forslag.

Hvis du ikke vil have, at Siri-personliggørelsen bliver synkroniseret på alle dine enheder, kan du slå Siri fra ved at gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og trykke for at slå Siri fra.

Oplysninger indsamlet af Apple vil altid blive behandlet i overensstemmelse med Apples anonymitetspolitik, som kan læses på www.apple.com/dk/privacy

Udgivelsesdato: 12. september 2022