iPhone 6s-program for problemer med uventet nedlukning

Apple har erfaret, at et meget lille antal iPhone 6s-enheder i visse tilfælde lukker uventet ned. Det er ikke et sikkerhedsproblem, og de berørte enheder omfatter et begrænset antal serienumre, som er produceret mellem september og oktober 2015.

Hvis du har oplevet dette problem, kan du bruge funktionen til kontrol af serienumre nedenfor for at se, om du er berettiget til at få udskiftet batteriet i din iPhone 6s uden omkostninger.

Det er let at finde serienummeret på din iPhone. Se hvordan.
Det indtastede iPhone 6s-serienummer er omfattet af dette program. Vælg en af nedenstående servicemuligheder.
Det serienummer, du har indtastet, er ikke berettiget under dette program af en af følgende grunde:
- Det er ikke et af serienumrene i intervallet for berørte enheder
ELLER
- Vores optegnelser viser, at dit batteri allerede er udskiftet. Hvis du har betalt for udskiftningen af dit batteri, skal du kontakte Apple for at se, om du er berettiget til at få pengene tilbage.
Vi beklager, men der opstod et problem under behandlingen af din forespørgsel. Prøv igen om et par minutter.
Indtast dit serienummer.
Dette er ikke et gyldigt serienummer til et Apple-produkt. Indtast nummeret igen. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os.
Vi beklager, men der opstod et problem under behandlingen af din forespørgsel. Prøv igen om et par minutter.

Udskiftningsproces

Vælg en af servicemulighederne nedenfor for at få udskiftet dit batteri. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program, og at den ellers fungerer korrekt.

Ring til din serviceudbyder for at få bekræftet, at service for udskiftning af batteriet er tilgængelig den dag, du besøger dem.

• Apple-autoriseret serviceudbyder – Find en her.
  • Apples tekniske support – Kontakt os.

Bemærk! Partnere, der er mobiltelefonudbydere, deltager ikke i dette program.

Du kan forberede din iPhone 6s til processen for udskiftning af batteriet ved at følge trinnene nedenfor:

Bemærk! Hvis din iPhone 6s har skader, f.eks. en revnet skærm, som påvirker udskiftningen af batteriet, skal dette problem løses, før batteriet kan udskiftes. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis iPhone 6s-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Hvis du mener, at din iPhone 6s er påvirket af dette problem, og du har betalt for at få udskiftet dit batteri, kan du kontakte Apple for at få pengene tilbage.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone 6s.

Programmet dækker berørte iPhone 6s-batterier i tre år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 30. november 2016