Support til iTunes

Få support til dine køb

Find svar på spørgsmål om fakturering, betalingsoplysninger, køb i iTunes Store eller dit abonnement på Apple Music.

Brug appen Apple Music

Find ud af, hvordan du abonnerer på Apple Music, lytter til radiostationer fra hele verden, køber musik eller sender en gave.

Om iTunes til Windows

Læs mere om, hvor du kan downloade iTunes til Windows eller hente appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple-enheder i Windows 10 eller en nyere version.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.