13-tuumaisen MacBook Pron (ilman Touch Baria) akun vaihto-ohjelma

Apple on saanut selville, että joissain 13-tuumaisissa MacBook Pro -koneissa (ilman Touch Baria) saattaa ilmetä komponenttivika, joka aiheuttaa sisäisen akun laajentumista. Tällaisia koneita on rajoitettu määrä. Tämä ei ole turvallisuusongelma. Apple vaihtaa ehdot täyttävät akut maksutta. Koneet, joissa tätä ongelmaa esiintyy, on valmistettu lokakuun 2016 ja lokakuun 2017 välillä. Tuotteen oikeutus maksuttomaan akkuvaihtoon tämän ongelman johdosta määritetään tuotteen sarjanumeron perusteella.

Kelpoisuus

Tarkista alla olevalla sarjanumerotarkistimella, onko laitteesi oikeutettu osallistumaan tähän ohjelmaan. Jos 13-tuumaisen MacBook Prosi (ilman Touch Baria) sarjanumero oikeuttaa akun vaihtamiseen, Apple korvaa laitteesi akun maksutta.

Tämä ohjelma ei koske 13-tuumaisia MacBook Pro -malleja, joissa on Touch Bar, tai vanhempia 13-tuumaisia MacBook Pro -malleja.

Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet.
Antamasi sarjanumero oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumiseen. Valitse jokin alla olevista huoltovaihtoehdoista.
Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumiseen. Syynä on jokin seuraavista:
– Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
– Tietojemme mukaan laitteesi akku on jo vaihdettu.
– Tietojemme mukaan laitteesi ei ole enää oikeutettu maksuttomaan vaihtoon tässä ohjelmassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Appleen.
Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.
Anna sarjanumerosi.
Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.
Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Vaihtoprosessi

Etsi Applen valtuuttama huoltoliike, joka voi vaihtaa akkusi. 13-tuumainen MacBook Prosi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden ohjelmaan osallistumiseksi sekä sen toimintakunnon. Huolto voi kestää 3–5 päivää.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Valmistele MacBook Prosi huoltoon varmuuskopioimalla tietosi.

Huomautus: jos 13-tuumaisessa MacBook Prossasi on sellaisia vaurioita, jotka vaikeuttavat akun vaihtamista, tällaiset vauriot täytyy korjata ennen akun vaihtamista. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka 13-tuumaisen MacBook Prosi vakiotakuuta.

Jos 13-tuumaisessa MacBook Prossasi on mielestäsi tämä vika ja olet maksanut akun vaihtamisesta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Ohjelma kattaa vialliset MacBook Pro -mallit viiden vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 20.4.2018.