iPod nanon (1. sukupolvi) vaihto-ohjelma

Apple on havainnut, että joskus harvoin iPod nanon (1. sukupolvi) akku voi ylikuumentua ja aiheuttaa turvallisuusriskin. Ongelmalliset iPod nanot myytiin syyskuun 2005 ja joulukuun 2006 välillä.

Ongelman aiheuttajaksi on todettu yksittäinen akkutoimittaja, jonka akuissa oli valmistusvika. Vaikka onnettomuuden todennäköisyys on pieni, se kasvaa akun vanhentumisen myötä.

Apple suosittelee lopettamaan iPod nanon (1. sukupolvi) käytön ja tilaamaan vaihtolaitteen veloituksetta alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: Tämä akkuongelma koskee iPod nanoa (1. sukupolvi), eikä se koske mitään muuta iPodia.

Voit tilata vaihtolaitteen Internetissä. Pääset alkuun osoittamalla tätä.

iPod nanon sarjanumero tarkistetaan varmistukseksi siitä, että laite kelpuutetaan tähän ohjelmaan. Saat vaihtolaitteen noin 6 viikon kuluttua siitä, kun Apple on vastaanottanut nykyisen iPod nanosi (1. sukupolvi).

Jos iPod nanossasi on kaiverrus, saat vaihtolaitteen, jossa ei ole kaiverrusta. Muista varmuuskopioida nykyisessä iPod nanossasi olevat tiedot iTunesin avulla, ennen kuin lähetät laitteen Applelle vaihtoa varten.

iPod nanon (1. sukupolvi) tunnistaminen

• Laitteen etupuoli on mustaa tai valkoista muovia ja tausta hopeanväristä metallia. Uudemmissa iPod nano -malleissa molemmat puolet ovat metallisia. Katso tämän verkkosivun kuvat.

Jos tarvitset apua tilauksen tekemisessä, käy Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Ota iPod nanosi mukaan, jotta sarjanumero voidaan tarkistaa.

iPod-vaihtotuotteessa on 90 päivän takuu huoltopäivästä lukien.

Tiedot annettu 11.11.2011