iPad (4 Gen) RF Exposure Information

Az iPad tesztelése megtörtént, és ennek értelmében megfelel a vonatkozó rádiófrekvenciás (RF) energiának való kitettségi korlátozásoknak.

A specifikus abszorpciós ráta (SAR) a test által elnyelt RF energia nagyságát mutatja meg. A SAR határérték 1,6 watt per kilogramm (W/kg) azokban az országokban, ahol a határérték 1 gramm testszövetben elnyelődő átlagra, illetve 2,0 W/kg azokban az országokban, ahol a határérték 10 gramm testszövetben elnyelődő átlagra vonatkozik. A tesztelés során az iPad rádióadói maximális teljesítményszinten sugároztak, és a készülék olyan helyzetekben volt elhelyezve, amelyek test melletti használatot szimuláltak.

A fémalkatrészeket tartalmazó tokok megváltoztathatják a készülék RF teljesítményét, beleértve az RF-kitettségi irányelveknek való megfelelést, olyan módon, ami nem került tesztelésre vagy hitelesítésre.

Noha a készülék minden frekvenciasávban tesztelésre került a SAR értékek megállapítására, nem minden sáv érhető el minden területen. A sávok a szolgáltatója vezeték nélküli és roaming hálózataitól függnek.

A legmagasabb SAR értékek:

Model A1459

1,6 W/kg (1 g-ra vonatkoztatva) SAR határérték
Test: 1,19

2,0 W/kg (10 g-ra vonatkoztatva) SAR határérték
Test: 1,00