iPhone 4 RF Exposure Information

De iPhone is getest en voldoet aan de toepasselijke limieten voor blootstelling aan radiofrequentie (RF).

SAR (Specific Absorption Rate) is een maat voor de absorptie van RF-energie in het lichaam. De SAR-limiet is 1,6 watt per kilogram in landen waarin een gemiddelde limiet voor 1 gram weefsel wordt gehanteerd, en 2,0 watt per kilogram in landen waarin een gemiddelde limiet voor 10 gram weefsel wordt gehanteerd. Tijdens het testen worden iPhone-radio's ingesteld op de hoogste transmissieniveaus en wordt het gebruik van de radio's tegen het hoofd zonder tussenruimte en tegen het lichaam met een tussenruimte van 10 mm gesimuleerd.

Afhankelijk van de afmetingen van het apparaat kunnen aanvullende SAR-limieten van toepassing zijn.

Blootstelling aan RF-energie kan worden verkleind met een handsfreevoorziening, zoals de ingebouwde luidspreker, de meegeleverde koptelefoon of vergelijkbare accessoires. Draag de iPhone ten minste 10 mm bij het lichaam vandaan om ervoor te zorgen dat de blootstellingsniveaus op of onder de testniveaus blijven. Hoezen met metalen onderdelen kunnen de RF-prestaties van het apparaat, waaronder de naleving van de richtlijnen voor blootstelling aan RF, beïnvloeden op een manier die niet is getest of gecertificeerd.

Hoewel dit apparaat is getest om de SAR van elke frequentieband te bepalen, zijn niet alle banden beschikbaar in alle regio's. De frequentiebanden zijn afhankelijk van de roaming- en mobiele netwerken van uw aanbieder.

De hoogste SAR-waarden zijn als volgt:

Model A1332

SAR-limiet 1,6 W/kg (voor 1 g)
Hoofd: 1,17
Lichaam: 1,11

SAR-limiet 2,0 W/kg (voor 10 g)
Hoofd: 0,93
Lichaam: 0,74