iPhone 4 RF Exposure Information

iPhone a fost testat și respectă limitele aplicabile pentru expunerea la frecvențe radio (RF).

Rata specifică de absorbție (SAR) se referă la rata la care corpul absoarbe energie RF. Limita SAR este de 1,6 wați pe kilogram în țările care stabilesc limita ca medie pe 1 gram de țesut și de 2,0 wați pe kilogram în țările care stabilesc limita ca medie pe 10 grame de țesut. În timpul testării, emițătoarele de unde radio ale dispozitivului iPhone sunt setate la cele mai ridicate niveluri de transmisie și sunt plasate în poziții care simulează utilizarea în contact direct cu capul și la o distanță de 10 mm de corp.

În funcție de dimensiunile dispozitivului, este posibil să fie aplicabile limite SAR suplimentare.

Pentru a reduce expunerea la energia RF, utilizați un dispozitiv opțional hands-free, precum difuzorul încorporat, căștile furnizate sau alte accesorii similare. Purtați dispozitivul iPhone la cel puțin 10 mm depărtare de corp, pentru a vă asigura că nivelurile de expunere nu depășesc nivelurile din timpul testelor. Carcasele cu bucăți de metal pot modifica performanța RF a dispozitivului, inclusiv conformitatea acestuia cu îndrumările privitoare la expunerea la RF, într-o manieră care nu a fost nici testată, nici certificată.

Cu toate că acest dispozitiv a fost testat pentru a determina SAR în fiecare bandă de funcționare, nu toate benzile sunt disponibile în toate zonele. Benzile disponibile depind de rețelele wireless și roaming ale furnizorului de servicii.

Cele mai ridicate valori SAR sunt următoarele:

Model A1332

1,6 W/kg (peste 1 g) Limită SAR:
Cap: 1,17
Corp: 1,11

2,0 W/kg (peste 10 g) Limită SAR
Cap: 0,93
Corp: 0,74