iPhone 4s RF Exposure Information

iPhone on testattu, ja se on radiotaajuusaltistumisen soveltuvien rajoitusten mukainen.

Ominaisabsorptionopeus viittaa nopeuteen, jolla keho absorboi radiotaajuusenergiaa. Ominaisabsorptionopeusraja on 1,6 wattia per kilogramma maissa, jotka asettavat rajan yhdellä kudosgrammalla mitattuna, ja 2,0 wattia maissa, jotka asettavat rajan kymmenellä kudosgrammalla mitattuna. Testaamisen aikana iPhone-radiot on asetettu niiden suurimpiin lähetystasoihin ja sijoitettu paikkoihin, jotka simuloivat käyttöä päätä vasten koskettaen sitä ja kehoa vasten 10 mm päässä siitä.

Laitteen mitoista riippuen myös muut ominaisabsorptionopeusrajat saattavat koskea sitä.

Jos haluat pienentää radiotaajuusenergialle altistumista, käytä hands-free-lisävarustetta, kuten sisäänrakennettua kaiutinpuhelinta, mukana toimitettuja kuulokkeita tai vastaavia lisävarusteita. Pidä iPhonea vähintään 10 mm:n päässä kehostasi, jotta voit varmistaa altistumistasojen pysyvän enintään testatuissa tasoissa. Metalliosia sisältävät kotelot saattavat muuttaa laitteen radiotaajuusominaisuuksia (mukaan lukien radiotaajuusaltistumista koskevien vaatimusten noudattaminen) tavalla, jota ei ole testattu tai sertifioitu.

Vaikka tämä laite on testattu niin, että kunkin toimintataajuuden ominaisabsorptionopeus on selvitetty, kaikki taajuudet eivät ole käytettävissä kaikilla alueilla. Taajuudet ovat riippuvaisia palveluntarjoajasi langattomista verkoista ja verkkovierailuverkoista.

Suurimmat ominaisabsorptionopeuden arvot ovat seuraavat:

Malli A1431, A1387

1,6 W/kg (yli 1 g) Ominaisabsorptionopeuden raja
Pää: 1,18
Keho: 1,19

2,0 W/kg (yli 10 g) Ominaisabsorptionopeuden raja
Pää: 0,99
Keho: 0,99