RF-eksponering for iPhone 5

iPhone er blevet testet og opfylder grænseværdierne for RF-stråling.

SAR (Specific Absorption Rate) henviser til den hastighed, hvormed et legeme optager RF-stråling. SAR-grænseværdierne er fastsat til 1,6 W pr. kilo i lande, som har fastsat grænseværdier i forhold til et gennemsnit på 1 gram væv, og 2,0 W pr. kilo i lande, som har fastsat grænseværdier i forhold til et gennemsnit på 10 gram væv. Under testen er iPhones radioer indstillet til at sende på det højst mulige niveau, og iPhone holdes i almindelige positioner, der simulerer brug ved hovedet uden afstand og når den bæres på eller tæt ved kroppen med en afstand på 10 mm.

Du kan formindske eksponeringen for RF-stråling ved at bruge en håndfri mulighed inkl. den indbyggede højttalertelefon, de medfølgende hovedtelefoner og andet lignende tilbehør. Etuier med metaldele kan påvirke enhedens RF-stråling, så den evt. ikke overholder retningslinjerne for RF-stråling på en måde, der ikke er blevet testet eller certificeret.

Selvom enheden er blevet testet med henblik på at bestemme SAR-værdien i hvert frekvensbånd, er det ikke alle bånd, der er tilgængelige i alle områder. Bånd afhænger af tjenesteudbyderens trådløse netværk og roamingnetværk.

De højeste SAR-værdier er som følger:

Model A1428, A1429

SAR-grænseværdi på 1,6 W/kg (over 1 g)
Hoved: 1,25
Krop: 1,18

SAR-grænseværdi på 2,0 W/kg (over 10 g)
Hoved: 0,90
Krop: 0,95