iPhone 5 RF Exposure Information

De iPhone is getest en voldoet aan de geldende blootstellingslimiet voor radiogolven (RF-straling).

Het specifiek absorptietempo (SAT) is de snelheid waarmee het lichaam radiogolven absorbeert. De SAT-limiet is 1,6 Watt per kilogram in landen die de limiet meten over 1 gram weefsel, en 2,0 Watt per kilogram in landen die de limiet meten over 10 gram weefsel. Tijdens de test wordt de iPhone-zender op het maximale zendvermogen ingesteld en in posities geplaatst die gebruik tegen het oor, zonder tussenruimte, en het op het lichaam houden of dragen van de iPhone, met 10 mm tussenruimte, simuleren.

Om blootstelling aan RF-straling te verminderen, kun je kiezen voor een handsfree-oplossing, zoals de ingebouwde luidsprekertelefoon, de bijgeleverde headset of andere vergelijkbare accessoires. Hoesjes met metalen onderdelen kunnen de mate van RF-straling, inclusief het voldoen aan de richtlijnen voor blootstelling aan RF-straling, beïnvloeden op een wijze die niet is getest of gecertificeerd.

Hoewel dit apparaat is getest om de SAT-waarden te bepalen in alle ondersteunde banden, zijn niet alle banden overal beschikbaar. Welke banden beschikbaar zijn hangt af van de draadloze netwerken en roamingnetwerken van je serviceaanbieder.

De hoogste SAR-waarden zijn als volgt:

Model A1428, A1429

SAR-limiet 1,6 W/kg (voor 1 g)
Hoofd: 1,25
Lichaam: 1,18

SAR-limiet 2,0 W/kg (voor 10 g)
Hoofd: 0,90
Lichaam: 0,95