Informații privitoare la expunerea la RF pentru iPhone 5

iPhone‑ul a fost testat și respectă limitele aplicabile pentru expunerea la radiofrecvență (RF).

Rata de absorbție specifică (SAR) se referă la rata la care corpul absoarbe energie RF. Limita SAR este de 1,6 wați pe kilogram în țările care stabilesc limita prin medierea pe 1 gram de țesut și 2,0 wați pe kilogram în țările care stabilesc limita prin medierea pe 10 grame de țesut. În timpul testării, antenele iPhone-ului sunt configurate la cele mai ridicate niveluri de transmisie și sunt plasate în poziții care simulează utilizarea la cap, fără separare, și purtarea sau transportarea pe lângă trunchiului corpului, cu o separare de 10 mm.

Pentru a reduce expunerea la energie RF, utilizați o opțiune hands-free, precum difuzorul încorporat, căștile furnizate sau alte accesorii similare. Carcasele cu componente metalice pot schimba performanța RF a dispozitivului, inclusiv conformitatea sa cu directivele de expunere RF, într-un mod care nu a fost testat sau certificat.

Deși acest dispozitiv a fost testat pentru a determina SAR în fiecare bandă de funcționare, nu toate benzile sunt disponibile în toate regiunile. Benzile depind de rețelele wireless și de roaming ale furnizorului dvs. de servicii.

Cele mai ridicate valori SAR sunt următoarele:

Model A1428, A1429

1,6 W/kg (peste 1 g) Limită SAR:
Cap: 1,25
Corp: 1,18

2,0 W/kg (peste 10 g) Limită SAR
Cap: 0,90
Corp: 0,95