OS X Support

Recente software-updates

Veel problemen kunnen worden verholpen door uw software bij te werken. Ga naar Software-update om uw updates automatisch op te halen.

Standalone installatieprogramma’s van Apple Support gebruiken

Het is mogelijk dat u een zelfstandig installatieprogramma wilt downloaden in plaats van Software-update.
Bijvoorbeeld:

• Als u denkt dezelfde download later opnieuw nodig te hebben.
  • Als u dezelfde software op meerdere computers wilt installeren.
  • Als u een andere computer met een snellere internetverbinding hebt.
  • Als de computer waarvoor u de update nodig hebt geen internetverbinding heeft.

Lees zorgvuldig de omschrijving van de download alvorens u een zelfstandig installatieprogramma gebruikt. Hierin leest u of u eerst andere updates moet toepassen. Het helpt u ook bepalen of de Mac compatibel is met de gerelateerde download.

Andere software-updates

Andere verwante artikelen