Batterierstatningsprogram for 13-tommers MacBook Pro (uten Touch Bar)

Apple har funnet ut at det i et begrenset antall 13-tommers MacBook Pro-maskiner (uten Touch Bar) kan forekomme at en komponent feiler og forårsaker at det innebygde batteriet utvider seg. Dette er ikke et sikkerhetsproblem, og Apple vil erstatte kvalifiserte batterier gratis. Påvirkede enheter ble produsert mellom oktober 2016 og oktober 2017, og berettigelse avgjøres etter produktets serienummer.

Kvalifikasjon

Bruk serienummerkontrollen nedenfor for å se om enheten din er kvalifisert for dette programmet. Hvis din 13-tommers MacBook Pro (uten Touch Bar) har et kvalifisert serienummer, vil Apple erstatte batteriet gratis.

Dette programmet påvirker ikke 13-tommers MacBook Pro-enheter med Touch Bar eller eldre 13-tommers MacBook Pro-modeller.

Det er enkelt å finne serienummeret. Se hvordan.
Serienummeret du har oppgitt, er kvalifisert for dette programmet. Velg et av servicealternativene nedenfor.
Serienummeret du skrev inn, er ikke kvalifisert under dette programmet, av en av følgende grunner:
– Det er ikke i det aktuelle serienummerintervallet.
– Våre oppføringer viser at maskinens batteri allerede har blitt skiftet ut.
– Våre oppføringer viser at det ikke lenger er kvalifisert for gratis erstatning under dette programmet. Har du spørsmål, kan du ta kontakt med Apple.
Vi beklager, men det oppstod et problem under behandlingen av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.
Skriv inn serienummer ditt.
Dette er ikke et gyldig serienummer for et Apple-produkt. Skriv inn nummeret på nytt. Har du fremdeles problemer, kan du ta kontakt med oss.
Vi beklager, men det oppstod et problem under behandlingen av forespørselen din. Prøv igjen om noen minutter.

Erstatningsprosessen

Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør for å få batteriet erstattet. Din 13-tommers MacBook Pro vil bli undersøkt før arbeidet starter for å få bekreftet at den er kvalifisert for dette programmet og ellers er i god stand. Servicen kan ta 3–5 dager.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer hjelp, kan du ta kontakt med Apple-kundestøtte.

For å forberede MacBook Pro-maskinen din på service ber vi deg ta sikkerhetskopi av dataene dine.

Merk: Hvis din 13-tommers MacBook Pro har skader som hindrer erstatning av batteriet, må det problemet løses før batteriet kan skiftes ut. I noen tilfeller kan du måtte betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Dette verdensomspennende Apple-programmet utvider ikke garantidekningen av den 13-tommers MacBook Pro-maskinen.

Hvis du tror at din 13-tommers MacBook Pro var påvirket av dette problemet, og du har betalt for et nytt batteri, kan du ta kontakt med Apple angående en refusjon.

Programmet dekker påvirkede MacBook Pro-modeller i fem år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 20.04.2018