Kundestøtte for utdanning

Meld deg inn eller logg på

Kom i gang med Apple School Manager.

Distribusjonsveiledning for utdanning

Finn ut hvordan du klargjør miljøet ditt, konfigurerer og distribuerer Apple-enheter og gir lærere flere muligheter i klasserommet.

Brukerhåndbok for Apple School Manager

Finn ut hvordan du distribuerer enheter fra ett sentralt sted, og finn ut alt du trenger å vite om Apple School Manager.

Skolearbeid

Dette er nytt

Oppdag de nye funksjonene og forbedringene i den nyeste versjonen av appen Skolearbeid.

Brukerhåndbøker for Skolearbeid

Finn ut hvordan du deler filer og integrerer Skolearbeid-aktiviteter i undervisning og oppgaver i klasserommet.

Klasserom

Dette er nytt

Utforsk de nyeste funksjonene og forbedringene i appen Klasserom for Mac og iPad.

Brukerhåndbok for lærere

Finn ut hvordan du setter opp klassen, ser elevenes skjermer og underviser i appen Klasserom.

IT-ressurser

Administrer enhetene dine

Med Apple School Manager kan du raskt og effektivt distribuere og administrere iOS- og macOS-enheter som eies av institusjonen.

Om forent autentisering

Bruk forent autentisering, slik at brukerne kan beholde brukernavnene og passordene de allerede har, som administrerte Apple-ID-er.

Om integrering av studentinformasjonssystemet (SIS)

Koble det kompatible studentinformasjonssystemet (SIS) til Apple School Manager for å importere informasjon om elever, ansatte og klasser.

Brukerhåndbok for distribusjon på Apple-plattformer

Distribuer og administrer Apple-maskinvare, -programvare og -tjenester i institusjonen din.

Gjør det enklere å registrere og konfigurere enheter

Automatiser registreringen av administrering av mobile enheter (MDM) og forenkle konfigureringen.

Distribuer innhold i institusjonen din

Finn ut hvordan du distribuerer apper og bøker som kjøpes i «Apper og bøker» i Apple School Manager.

Bruk Apple Configurator i institusjonen din

Du kan raskt og enkelt distribuere og konfigurere iPhone, iPad, Apple TV og iPod touch – enten det dreier seg om én enkelt enhet eller mange på en gang.

Finn ut hvordan du bruker den administrerte Apple-ID-en din

Finn ut hvilke tjenester som er tilgjengelige med den administrerte Apple-ID-en din, les om hvordan du oppretter eller tilbakestiller passordet ditt, og se trinnene for pålogging.

Administrering og betaling

Hold informasjonen på overvåkede enheter trygg

Finn ut hvordan du administrerer modusene Aktiveringslås og Mistet med administrering av mobilenheter (MDM).

Apple-programmer og -betalingsmåter for utdanning

Finn ut hvilke Apple-programmer og -betalingsmåter for utdanning som er tilgjengelige i ditt land.

Om personvern og sikkerhet

Alle produktene våre, deriblant produkter som er laget for bruk innen utdanning, har innebygde funksjoner og kontroller for personvern. Vi utvikler produktene våre for å begrense innsamling av data, behandle mest mulig lokalt på enheten samt tilby åpenhet om og kontroll over hvordan informasjon deles.

Finn ut mer om personvern og sikkerhet for Apple-produkter innen utdanning

Kontakt oss

Få kundestøtte

Få hjelp med bruk av administrerte ID-er, distribuering av apper eller administrering av enheter.

Har du problemer med å registrere deg?

Få hjelp hvis du har problemer med å registrere deg i Apple Education Community.

Kundestøtte for voluminnkjøp

Få hjelp med voluminnkjøpskontoer og -fakturering.

Kundestøtte for AppleCare-registrering

Få hjelp med registrering i Apple School Manager og oppdatering av eksisterende kontoer.

Apple-fellesskaper

Finn bedrifts- og utdanningsløsninger for iPhone, iPad og Mac fra brukere over hele verden.