Program for uventede problemer med avslutning av iPhone 6s

Apple har fastslått at et veldig lite antall iPhone 6s-enheter kan avslutte uventet. Dette er ikke et sikkerhetsproblem og påvirker bare enheter innen et begrenset serienummer-intervall og som ble produsert i september og oktober 2015.

Hvis du har opplevd dette problemet, kan du bruke serienummerkontrollen nedenfor for å finne ut om iPhone 6s er kvalifisert for kostnadsfri batterierstatning.

Det er enkelt å finne serienummeret til en iPhone. Se hvordan du gjør det.
iPhone 6s-serienummeret du har oppgitt, er kvalifisert for dette programmet. Velg et av servicealternativene nedenfor.
Serienummeret du har oppgitt, er ikke kvalifisert for dette programmet på grunn av én av de følgende årsakene:
- Telefonens serienummer er ikke blant de berørte serienumrene.
ELLER
- Våre oppføringer viser at telefonens batteri allerede har blitt skiftet ut. Hvis du betalte for batterierstatning, kan du høre med Apple for å finne ut om du er kvalifisert for en refusjon.
Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.
Oppgi serienummeret.
Dette er ikke et gyldig Apple-produktserienummer. Skriv inn nummeret på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss.
Vi beklager, det oppstod et problem under behandling av forespørselen. Prøv igjen om noen minutter.

Utskiftingsprosessen

Velg ett av servicealternativene nedenfor for å få en batterierstatning. iPhone-enheten din blir undersøkt før arbeidet starter, for å få bekreftet at den er kvalifisert for dette programmet og er i god stand.

Kontakt tjenesteleverandøren for å bekrefte at batteriutskiftingstjenesten er tilgjengelig den dagen du besøker dem.

• Apple-autorisert tjenesteleverandør – Finn én her.
  • Teknisk kundestøtte for Apple – Kontakt oss.

Merk: Mobiloperatørpartnere deltar ikke i dette programmet.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å forberede iPhone 6s på batterierstatningsprosessen:

Merk: Hvis iPhone 6s har skader som for eksempel en sprekk i skjermen som hindrer erstatningen av batteriet, må dette problemet løses før batteriet kan skiftes ut. I noen tilfeller må du betale for denne reparasjonen.

Tilleggsinformasjon

Apple kan begrense denne reparasjonen til landet eller regionen enheten opprinnelig ble kjøpt i. For iPhone 6s-enheter som er kjøpt i EØS-land, er service tilgjengelig i andre EØS-land.

Hvis du mener at din iPhone 6s er berørt av dette problemet og du har betalt for å få skiftet batteriet, kan du Kontakte Apple for å forhøre deg om en refusjon.

Dette verdensomspennende Apple-programmet innebærer ingen utvidelse av den normale garantidekningen for iPhone 6s.

Programmet dekker berørte iPhone 6s-batterier i tre år fra datoen da enheten første gang ble kjøpt hos en forhandler.

Informasjon per 30. november 2016