Program för problem med oväntad avstängning av iPhone 6s

Apple har kommit fram till att ett mycket litet antal iPhone 6s-enheter oväntat kan stängas av. Det är inte ett säkerhetsproblem och det påverkar endast enheter med serienummer inom ett begränsat intervall tillverkade mellan september och oktober 2015.

Om du har upplevt detta problem använder du serienummerkontrollen nedan för att se om din iPhone 6s är berättigad till ett kostnadsfritt utbyte av batteriet.

Det är enkelt att hitta serienumret på din iPhone. Läs hur.
Det iPhone 6s-serienummer du angav omfattas av det här programmet. Välj ett av servicealternativen nedan.
Serienumret som du angav omfattas inte av det här programmet på grund av någon av följande orsaker:
– det inte är ett av serienumren i det påverkade intervallet
ELLER
– våra uppgifter visar att ditt batteri redan har ersatts. Om du har betalat för batteriutbytesservice kan du kontakta Apple och se om du har rätt till en återbetalning.
Tyvärr uppstod det ett problem när din begäran skulle bearbetas. Försök igen om några minuter.
Ange produktens serienummer.
Detta är inte ett giltigt Apple-serienummer. Ange numret en gång till. Kontakta oss om du fortfarande har problem.
Tyvärr uppstod det ett problem när din begäran skulle bearbetas. Försök igen om några minuter.

Utbytesprocessen

Välj ett av servicealternativen nedan när du vill byta ut ditt batteri. Vi kontrollerar att din iPhone fungerar korrekt före all slags service och att den är berättigad till programmet.

Ring din servicepartner och kontrollera att de erbjuder batteriutbytesservice den dag du planerar att besöka dem.

• Apple-auktoriserad servicepartner – hitta en här.
  • Apple Store-butik – Boka tid här.
  • Apples tekniska support – Kontakta oss.

Obs! Mobiloperatörspartner deltar inte i det här programmet.

Du förbereder din iPhone 6s för batteriutbytet genom att följa stegen nedan:

Obs! Om din iPhone 6s har andra skador som försvårar bytet av batteriet, till exempel en sprucken skärm, måste det felet åtgärdas innan batteriet byts ut. I vissa fall kan den reparationen innebära en extra kostnad.

Ytterligare information

Apple kan begränsa reparationen till det ursprungliga inköpslandet. Det går att få service i andra EES-länder för en iPhone 6s-enhet som är inköpt i ett EES-land.

Om du tror att din iPhone 6s har påverkats av det här problemet och har betalat för att byta ut batteriet, kan du kontakta Apple angående en återbetalning.

Detta världsomfattande program från Apple innebär inte att standardgarantin förlängs för din iPhone 6s.

Programmet gäller för påverkade iPhone 6s-batterier under tre år från enhetens ursprungliga inköpsdatum.

Informationen gäller från och med 2016-11-30