Wat is er op Apple TV?

Alles wat je wilt bekijken is te vinden op je Apple TV. Van de beste blockbusters tot je favoriete sport. Plus je eigen foto’s, video’s en muziek. En met compleet nieuwe kanalen wordt het allemaal nog beter.

Je kunt hele sportseizoenen volgen, van de eerste trainingen tot de laatste wedstrijden. Live en in HD met je abonnement op MLB.TV.5 En heb je een wedstrijd gemist, dan kun je die on demand alsnog bekijken. Geen abonnement? Je kunt nog steeds teamagenda’s, scores in realtime, statistieken en ranglijsten bekijken.

Met de NBA.com League Pass zit je met je neus op alle dunks, drives en rebounds.6 Als je een abonnement hebt, kun je alle wedstrijden live of on demand bekijken. Geen abonnement? Dan krijg je realtimescores, klassementen en statistieken te zien en kun je de samenvattingen bekijken.

Als je een abonnement neemt op NHL GameCenter™, kun je wedstrijden live in HD bekijken.7 Je kunt je favoriete teams volgen en zelfs statistieken en speelschema’s opvragen. En het is niet erg als je iets hebt gemist, want je kunt wedstrijden op elk gewenst moment terugkijken.

Dit is ’s werelds grootste bibliotheek met concertregistraties en muziekdocumentaires, on demand en in HD. Zonder ervoor te hoeven betalen kun je per concert één nummer bekijken en heb je de beschikking over meer dan 30 Qello-kanalen. En met een Qello All-Access-abonnement heb je onbeperkt muziek tot je beschikking.

Nieuw

Op Red Bull TV komen actiesporten, avontuur en muziek bij elkaar. Je hebt toegang tot exclusieve live-evenementen waarin onder meer de beste sporters en artiesten te zien zijn. Het aanbod omvat verder de complete seizoenen van tv-series als Momentum en 21 Days, plus een uitgebreide bibliotheek met on-demand video’s.

Met Wall Street Journal Live ben je altijd op de hoogte van het laatste zakelijke, internationale en financiële nieuws. Volg de marktanalyses van experts en het eventuele effect op je eigen financiën en investeringen.

Het beste op het gebied van anime en drama uit Japan vind je hier. Abonnees kunnen een uur na de uitzending in Japan de nieuwste HD-programma’s bekijken, plus meer dan 25.000 afleveringen en 15.000 uur aan programma’s.8 Niet-abonnees hebben toegang tot een beperkte selectie gratis anime.

Nieuw

Je kunt live naar tv-programma’s, films, nieuws, sport en muziekvideo’s uit Korea kijken. KORTV biedt een reeks gratis kanalen aan. Als je een maandabonnement neemt, is het aanbod aan kanalen groter.

Ga met z’n allen rond de tv zitten voor de nieuwste virals waar iedereen het over heeft en bekijk alles ontspannen vanaf de sofa.

Geniet van je eigen foto’s. En al die andere geweldige foto’s en video’s van fotografen wereldwijd. Van talentvolle amateurs tot professionals.

Vimeo is dé plek waar je hoogwaardig videomateriaal vindt. Hier delen video-artiesten hun beste werk met enthousiaste groepen fans en vrienden. Je vindt er indiefilms, muziekvideo’s en nog veel meer. Allemaal in HD. Allemaal zonder storende advertenties.

Podcasts

Zoek je favoriete podcasts op het grote scherm en leun lekker achterover. Je hebt de keuze uit honderdduizenden podcasts in alle mogelijke genres: kunst, technologie, politiek, sport, noem maar op. En je kunt je podcasts synchroniseren met al je apparaten. Zo kun je in de auto aan een podcast beginnen en daarna op de sofa gewoon verder luisteren.

Je foto’s en video’s

Er zijn verschillende manieren om je foto’s en video’s op een groot scherm te trakteren. Zo kun je de nieuwste foto’s en filmpjes in je Fotostream-album bekijken. Of alle foto’s en zelfgemaakte filmpjes die op je Mac of pc staan.2 En dan is er ook nog iCloud-fotodelen, waarmee je zelfs foto’s kunt bekijken die anderen hebben gedeeld.

iMovie Theater

Met iMovie Theater kun je je vrienden en familie de hoofdrol laten spelen. In iMovie Theater worden je iMovie-projecten namelijk gepresenteerd als schitterende filmposters, gereed voor de première op je HD-tv.