Fascinerend voor ontwikkelaars. Fantastisch voor iedereen.

iOS 9
Vanaf dit najaar beschikbaar.

Bekijk een voorproefje van het nieuwe iOS

Alles wat muziek zo mooi maakt. Nu op één plek.

Meer informatie over Apple Music

Nieuwe functies in iOS 8.

iOS 8 bevat belangrijke updates voor de apps die je dagelijks gebruikt, zoals Berichten en Foto’s. Een totaal nieuwe manier om materiaal met het gezin te delen. En innovatieve koppelingen tussen apps en tussen apparaten. Dat en nog veel meer maakt van iOS 8 de meest uitgebreide iOS-release tot nu toe.

Bekijk de nieuwe functies van iOS 8

Wat is iOS?

iOS is de motor van iPhone, iPad en iPod touch. Met iOS krijg je standaard een verzameling apps waarmee je alledaagse – en minder alledaagse – dingen kunt doen op een manier die intuïtief, eenvoudig en vooral leuk is. En als je al die handige voorzieningen van iOS een poosje hebt gebruikt, vraag je je af: hoe heb ik ooit zonder gekund.

Meer informatie over iOS

Meer mogelijkheden voor ontwikkelaars.

Voor ontwikkelaars is iOS 8 de belangrijkste release sinds de introductie van de App Store. Met de nieuwe tools die we beschikbaar stellen, kunnen ze hun apps dieper in het systeem integreren en nog beter gebruikmaken van iCloud, Touch ID en meer. En dus zul je nieuwe apps en games ontdekken waarmee je ongekende dingen kunt doen.

Meer informatie

ResearchKit

ResearchKit is een software-framework dat specifiek is ontwikkeld voor medisch onderzoek. Het is opensourcesoftware – dus iedereen kan een bijdrage leveren om het aanzicht van de geneeskunde voor altijd te veranderen.

Meer informatie

iCloud en iOS 8

iCloud is al in iOS ingebouwd. Met iCloud staan altijd de meest recente versies van je documenten, apps, contacten en meer op je apparaten. En je kunt er zelfs zoekgeraakte apparaten mee opsporen.

Meer informatie