Pages voor iOS

Er zijn geen woorden voor deze tekstverwerker.

Pages voor iOS is een veelzijdige tekstverwerker die alles in zich heeft om prachtige, prettig leesbare documenten te maken. Je kunt moeiteloos op zowel je Mac als op je iOS-apparaten werken. En samenwerken met mensen die Microsoft Word gebruiken.

Krachtige creatieve tools

Gewoon schrijven wordt creatief schrijven.

Vertel je verhaal in woord en beeld, en het is altijd goed. Stel lettertypen, stijlen en spatiëring in. Maak zonder Pages te verlaten ter plekke een foto om in je tekst in te voegen, en sleep, schuif, verklein, vergroot, of verwijder de achtergrond. Of voeg er een interactieve grafiek aan toe. Pages is complete tekstverwerkingssoftware waarmee je zorgt dat elk document heerlijk wegleest.

Helder concept

Werkt vanaf het eerste woord.

Pages biedt alles wat je nodig hebt om perfecte documenten te maken. Alle tools staan precies waar je ze verwacht. Dankzij Multi‑Touch kies je op intuïtieve wijze je vormgeving en met een paar keer tikken pas je je lettertypen, stijlen en afbeeldingen aan. En omdat Pages is ontworpen voor de 64‑bits verwerkingskracht van iOS 8, werkt alles razendsnel.

Slimme teksttools

Alles om de puntjes
op de i te zetten.

De grammatica controleren. Het aantal woorden tellen. De wijzigingen tijdens verschillende revisies bijhouden. Het is allemaal even eenvoudig. Terwijl de functies bijzonder geavanceerd zijn.

Pages waar je maar wilt

Teamwork. Tussen al je apparaten.

Je werkt vast niet altijd op één plek en gebruikt waarschijnlijk ook meer dan één apparaat. Dat geldt ook voor Pages. Documenten die zijn gemaakt op je Mac zien er op je iPhone of iPad exact hetzelfde uit. En andersom. Bovendien is het overzetten van je werk naar een van je andere apparaten kinderspel. Het is zelfs mogelijk om je documenten via het web te openen en ze daar te delen of er samen met iemand anders aan te werken.

Makkelijk delen

Laat wat meer van je horen.

Met Pages wordt informatie uitwisselen en samenwerken net zo makkelijk als schrijven. Je hoeft alleen maar op de Deel-knop te tikken om je bestand door te sturen. Of deel een link naar je tekstbestand met wie je maar wilt. Je kunt zelfs werken aan bestanden die op een opslagserver van een andere leverancier staan. Of je werk versturen via bijvoorbeeld Gmail of Dropbox. Hierdoor werken je collega’s niet allemaal met verschillende versies die continu veranderen, en hoef je ook niet bang te zijn dat ze je bestanden niet kunnen openen, maar zit iedereen op één lijn.

Microsoft Word-vriendelijk

Je hoeft niet in Office te werken om met Office te werken.

Werk je samen met iemand die Microsoft Word gebruikt? Pages maakt dat voor beide partijen makkelijker. Je kunt Pages-documenten namelijk bewaren als Word-bestand. Of een Word-bestand in Pages importeren en bewerken. De meest gebruikte Word-functies worden ondersteund. Je kunt dus zonder problemen aan hetzelfde project werken. Ook al gebruik je niet dezelfde app.

Meer informatie over de compatibiliteit met Microsoft Word