Fascinerend voor ontwikkelaars.
Fantastisch voor iedereen.

iOS 8 is de meest uitgebreide iOS-versie ooit – voor ontwikkelaars, en eigenlijk voor iedereen. Maar dit was niet een doel op zich. We wilden simpelweg de meest natuurlijke en meest bruikbare gebruikerservaring bieden – een ervaring die in het begin verrassend plezierig is en na verloop van tijd onmisbaar.

Nieuwe functies in iOS 8.

Je kunt voortaan snel je foto’s vinden en bewerken. Of direct spraak toevoegen aan een tekstbericht. In iOS 8 kun je je gezondheids- en fitnessapps met elkaar laten communiceren, met je fitnessinstructeur en zelfs met je dokter. We hebben er ook voor gezorgd dat ontwikkelaars dieper in het systeem kunnen doordringen en meer tools tot hun beschikking hebben. Je hebt nieuwe toetsenbordopties tot je beschikking en meer mogelijkheden om je materiaal te delen. En je kunt iCloud en Touch ID op allerlei nieuwe manieren gebruiken. Hieronder vind je wat iOS 8 zoal voor je kan betekenen. Zodat je meer kunt doen dan ooit tevoren.

Bekijk een aantal geweldige apps, gemaakt voor iOS 8

Foto’s.
Je fotoverzameling zoals jij die wilt hebben.

Met de compleet nieuwe Foto’s-app is het eenvoudiger dan ooit om je favoriete foto’s terug te vinden en opnieuw te ontdekken, dankzij nieuwe zoekmogelijkheden en slimme albums die je foto’s voor je ordenen. En als je een mooi plaatje hebt gemaakt, kun je dat nog mooier maken met de nieuwe bewerkingstools. Alle foto’s en video’s die je maakt, worden in de iCloud-fotobibliotheek bewaard zodat ze toegankelijk zijn vanaf je iPhone, iPad, iPod touch of Mac en via iCloud.com.

Meer informatie

Berichten.
LOL, luid en duidelijk.

Met Berichten kun je de banden met je familie en vrienden nog eens extra aanhalen. Met één tikje voeg je een gesproken boodschap toe aan een gesprek. Of stuur je een video naar je vrienden, zodat zij precies zien wat jij ziet. En als jij je locatie deelt, weten anderen meteen waar je bent.

Meer informatie

Details zorgen voor een geweldige ervaring. En deze helemaal.

In iOS 8 vind je handige nieuwe functies om snel op meldingen te reageren en contact op te nemen met de mensen die je het meest spreekt. Ook biedt het tijdbesparende functies om je mail af te handelen. Je zult je iPhone, iPad of iPod touch met nog meer plezier gaan gebruiken.

Meer informatie

Delen met gezin.
Voortaan heb je nog meer met elkaar gemeen.

Je kunt met zes gezinsleden heel eenvoudig elkaars aankopen uit iTunes, iBooks en de App Store delen. En elkaars foto’s, agenda’s, locaties en meer bijhouden.

Meer informatie

iCloud Drive.
Alle mogelijke bestanden.
Op al je apparaten.

Het goede nieuws: je kunt overal aan al je documenten werken. Het slechte nieuws: je kunt overal aan al je documenten werken. iCloud biedt toegang tot presentaties, pdf-bestanden, afbeeldingen en nog veel meer. Vanaf al je apparaten, dus ook vanaf je Mac of pc.

Meer informatie

Gezondheid.
Een compleet nieuwe manier om gezondheids- en fitnessinformatie te bekijken en te gebruiken.

Voortaan praten je activiteitstracker, hartslagmeter en andere gezondheids- en fitnessapps met elkaar. En lopen ze dus nog harder voor jouw gezondheid. Alle informatie wordt weergegeven op een overzichtelijk dashboard.1

Meer informatie

iPhone, iPad en Mac. Erg aan elkaar gehecht.

Voor mensen met meerdere Apple apparaten wordt het allemaal nog mooier. Voortaan kun je op het ene apparaat aan een e‑mail beginnen en op het andere apparaat de draad weer oppakken. En iPhone-gebruikers kunnen hun Mac of iPad gebruiken om een oproep te beantwoorden, en zelfs om een sms’je te versturen.2

Meer informatie

Spotlight.
Slimmer dan ooit tevoren.

Soms zoek je een contactpersoon of een app. En soms ben je op zoek naar antwoorden. Spotlight heeft zijn zoekresultaten uitgebreid met Wikipedia-artikelen, plaatsen in de buurt, veelbesproken nieuws en meer. De app is zo slim dat hij aan de hand van de context en je locatie alleen de meest relevante informatie geeft.

Meer informatie