Studenten

Waarom Mac voor de universiteit?

Met een Mac kun je geweldige projecten maken. Voor in de les of daarbuiten.

Meer informatie over Mac voor studenten

Profiteer van de speciale korting op een Mac.

Naar de Apple Online Store voor het Onderwijs

iTunes U voor iPad, iPhone
en iPod touch.

Je kunt complete cursussen volgen en je hebt toegang tot de grootste onlinecatalogus met gratis onderwijsmateriaal ter wereld. Gewoon op het apparaat dat je dagelijks gebruikt. Meer informatie over de iTunes U-app

Apple in het onderwijs.

Ontdek hoe docenten en studenten Apple producten gebruiken om het onderwijs te veranderen.

Naar de onderwijssite van Apple

Korting op een Mac en meer.

Zowel studenten en hun ouders als scholen en instellingen voor hoger onderwijs komen in aanmerking voor de onderwijsprijzen van Apple voor Mac-computers en bepaalde software en accessoires.

Bestel online

Profiteer nu

Zoek een reseller

Klik hier voor een winkel bij jou
in de buurt

Materiaal afzonderlijk verkrijgbaar. Verkrijgbaar via iTunes. Sommige programma's en titels zijn niet overal verkrijgbaar. De verkrijgbaarheid van programma's en titels is aan verandering onderhevig.

De iTunes Store is uitsluitend beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder in de Verenigde Staten en een groot aantal andere landen; kijk op www.apple.com/support/itunes/ww voor de lijst met landen. Om gebruik te kunnen maken van de Store is het volgende nodig: met iTunes compatibele hardware en software en een internetverbinding (hieraan zijn mogelijk kosten verbonden; breedbandverbinding aanbevolen). Ga naar www.apple.com/benl/itunes/whats-on voor meer informatie. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden.