Gratis support (België)

Wat is gratis support?

Gratis support voor hardware houdt telefonische support voor de basisconfiguratie, installatie, montage en verbindingen in. Raadpleeg de documentatie over support die bij het Apple-product is meegeleverd voor meer informatie.

Gratis support voor software bestaat uit telefonische support voor de installatie, de opstart of de herinstallatie (geen gegevensherstel) als de configuratie van uw hardware voldoet aan de minimale systeemvereisten voor de software. Raadpleeg de documentatie over support die bij het Apple-product is meegeleverd voor meer informatie.

De voordelen van de eenjarige beperkte garantie van Apple en van het AppleCare Protection Plan vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de consumentenwetgeving worden verleend. Klik hier voor meer informatie.

Hoeveel gratis support krijg ik?

De meeste software- en hardwareproducten van Apple bieden gratis support voor een onbeperkt aantal voorvallen gedurende de eerste 90 dagen dat u het product hebt. Raadpleeg de documentatie over support die bij het Apple-product is meegeleverd voor meer informatie.

Service en support voor uw iPhone zijn beschikbaar op de plaats van aankoop. Als u uw iPhone bij uw draadloze aanbieder hebt aangeschaft, biedt deze aanbieder u de nodige technische support. Als u uw iPhone bij Apple hebt aangeschaft, neemt u contact op met de technische support van Apple.

De voordelen van de eenjarige beperkte garantie van Apple en van het AppleCare Protection Plan vormen een aanvulling op de rechten die op grond van de consumentenwetgeving worden verleend. Klik hier voor meer informatie.

Wat verstaat Apple over een 'incident voor support'?

Apple definieert een incident voor support als een specifiek, afzonderlijk probleem dat kan worden verholpen door de oorzaak ervan te isoleren naar één enkele reden. Apple bepaalt naar eigen inzicht wat een incident voor support is. Een incident voor support wordt beëindigd wanneer de klant een van de volgende zaken ontvangt:

1. Informatie waarmee het probleem is opgelost
  2. Informatie over een softwareproduct waarmee het probleem kan worden opgelost
  3. Een bericht dat het probleem bekend is en niet is opgelost of dat het een compatibiliteitsproduct met het ondersteunde product betreft
  4. Informatie die aangeeft dat het probleem kan worden opgelost middels een upgrade naar een nieuwere versie van het ondersteunde product
  5. Een bericht dat het probleem werd geïdentificeerd als een probleem met de hardware
  6. Informatie die het probleem herleidt naar een product van een andere fabrikant waarvoor Apple geen support biedt

Ontdek hoe u contact opneemt met Apple voor support en service.