AirPods

Lees meer over AirPods

Draadloos. Moeiteloos. Weergaloos.

Ze zijn direct klaar voor gebruik met al je devices. En doe je ze in, dan maken ze meteen verbinding. Als je iets zegt, klinkt je stem glashelder. De nieuwe AirPods zijn een unieke combinatie van eenvoud en technologie. En het resultaat is weergaloos.

Draadloze oortjes. Een geweldige ontknoping.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze altijd automatisch aan en blijven ze verbonden met je devices.1 Ze zijn ook heel eenvoudig in het gebruik. Ze detecteren wanneer je ze in doet. En pauzeren wanneer je ze uit doet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac gebruikt, de ervaring is even indrukwekkend.

Tik. Tik. Siri.

Je persoonlijke assistent staat direct voor je klaar. Twee tikjes op een AirPod zijn voldoende om Siri te activeren. Je iPhone kan gewoon in je zak blijven.2

“Bel mijn broer Jan”
“Speel mijn hardloop-playlist”
“Zet het geluid wat harder"
“Hoe kom ik bij de dierentuin?”

Wat doet die chip daar eigenlijk? Wel, heel veel.

De speciaal ontworpen W1‑chip van de AirPods maakt van alles mogelijk. Zoals een optimale draad­loze verbinding en beter geluid. En de W1‑chip is zo efficiënt dat je 5 uur kunt luisteren zonder opladen.3 Dat zijn ongehoorde prestaties voor zo’n klein device.

Hij weet wanneer je praat.

Een speciale versnellingsmeter detecteert wanneer je praat en werkt samen met twee straal­vormende microfoons om achtergrondgeluid weg te filteren, zodat je stem beter hoorbaar is.

Hij weet wanneer je luistert.

Optische sensoren en versnellingsmeters regelen samen met de W1‑chip automatisch het geluid en de microfoon, zodat je naar wens één of beide AirPods kunt gebruiken. Ze zorgen er ook voor dat je direct geluid hebt zodra je de AirPods in doet.

De power van een batterij die 24 uur meegaat.

Volledig opgeladen AirPods kun je maar liefst 5 uur gebruiken.3 Ongekend lang.4 En met de draadloze oplaad­case kun je je AirPods meerdere keren extra opladen, voor meer dan 24 uur batterijduur.5 Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik.6 Voor de batterij­status houd je de AirPods naast je iPhone of vraag je Siri: “Hoeveel batterij hebben mijn AirPods nog?”

Meer dan 24 uur gebruik, met oplaadcase
Tot 5 uur gebruik zonder opladen
15 minuten opladen voor 3 uur gebruik

Optionele draadloze oplaadcase (momenteel niet verkrijgbaar)

Duidelijk superieur geluid.

Geniet nog meer van je muziek, films, enzovoort. AirPods leveren AAC‑audio van hoge kwaliteit. En de twee straal­vormende microfoons filteren hinderlijke achtergrond­geluiden weg als je belt of iets aan Siri vraagt.

Automatisch koppelen. Soepel switchen.

AirPods maken automatisch verbinding met al je Apple devices. Ze zijn tegelijkertijd aan zowel je iPhone als je Apple Watch gekoppeld. En switchen tussen de twee gaat vanzelf. Wil je iets beluisteren op je Mac of iPad? Kies dan op je device voor AirPods.1

50 miljoen nummers.
3 maanden cadeau.

Gratis op proef* Meer informatie