• PERSBERICHT

  Apple maakt resultaten van derde kwartaal bekend

  Apple heeft dinsdag de resultaten van het derde kwartaal bekendgemaakt.

 • FOTO’S

  Apple Piazza Liberty nu geopend in hartje Milaan

  In Milaan werd onder belangstelling van duizenden klanten Apple Piazza Liberty geopend, waarmee het nieuwste Retail-design van Apple nu voor het eerst in Italië te zien is.
 • PERSBERICHT

  Apple Piazza Liberty gaat donderdag open in Milaan

  Apple heeft vandaag Apple Piazza Liberty onthuld, een nieuwe Store die een plein in het centrum van Milaan nieuw leven inblaast. Het project omvat een groot plaza en brengt het nieuwste Retail-design van Apple voor het eerst naar Italië.
 • UPDATE

  Apple viert Wereld Emoji Dag

  Later dit jaar komen er in een gratis software-update voor iPhone, iPad, Apple Watch en Mac meer dan 70 nieuwe emoji bij. Met onder meer symbolen voor mensen met rood haar, grijs haar en krullend haar.
 • PERSBERICHT

  Apple ondersteunt het Malala Fund in Latijns-Amerika

  Vandaag kondigt Apple een nieuwe samenwerking aan tussen tien Apple Developer Academy’s in Brazilië en het Malala Fund, om meisjes zo betere kansen op onderwijs te kunnen bieden.
 • PERSBERICHT

  Apple lanceert in China nieuw fonds voor groene energie

  Apple heeft vandaag een nieuw investeringsfonds aangekondigd dat leveranciers in verband gaat brengen met hernieuwbare energie. Tien leveranciers gaan samen met Apple bijna 300 miljoen dollar investeren in het China Clean Energy Fund.
 • PERSBERICHT

  Apple presenteert vernieuwde MacBook Pro

  Apple vernieuwt de MacBook Pro met snellere prestaties en nieuwe features voor professionals. Het is de meest geavanceerde Mac-notebook ooit. De nieuwe modellen MacBook Pro met Touch Bar beschikken over Intel Core-processors (8e generatie) en meer.
 • Reportage

  De App Store wordt 10 jaar

  Toen Apple met 500 apps op 10 juli 2008 de App Store introduceerde, ontketende dit een waar cultureel, sociaal en economisch fenomeen dat verandering bracht in de manier waarop mensen werken, spelen, elkaar ontmoeten, reizen en nog veel meer.
 • UPDATE

  Schoolwerk-app van Apple verkrijgbaar voor leerkrachten

  Overal ter wereld kiezen leerkrachten voor iPad om onderwijs op maat te bieden en de creativiteit van leerlingen te stimuleren. Met de gratis app Schoolwerk kunnen leerkrachten makkelijk opdrachten aanmaken, met leerlingen samenwerken en meer.
 • UPDATE

  Apple kondigt langdurige samenwerking met Oprah Winfrey aan

  Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf voor meerdere jaren een unieke samenwerking is aangegaan met Oprah Winfrey, de bekende producent, actrice, talkshowpresentatrice, filantroop en CEO van OWN.
 • UPDATE

  Voetbalfans kunnen het WK volgen via devices en diensten van Apple

  Met het WK voor de deur kunnen voetbalfans overal ter wereld op elk Apple device alles volgen over hun favoriete ploeg en het hele WK door alle statistieken en uitslagen bijhouden.
 • UPDATE

  Compleet nieuwe Apple Books-app voor iPhone en iPad

  Apple Books is een nieuwe, volledig herziene app voor iPhone en iPad die een breed scala aan boeken en audioboeken binnen handbereik brengt. Apple gaf vorige week een preview van de app op de Worldwide Developers Conference.
 • UPDATE

  Apple Design Awards benadrukken uitmuntendheid in app- en gameontwerp

  Tijdens de WWDC op 4 juni heeft Apple de Apple Design Awards uitgereikt als erkenning van de creatieve en technische prestaties van ontwikkelaars die het beste te bieden hebben op het gebied van design, innovatie en technologie.
 • FOTO’S

  Hoogtepunten van WWDC 2018

  Foto’s van de aankondigingen op de 29e jaarlijkse Worldwide Developers Conference van Apple.
 • PERSBERICHT

  Apple introduceert macOS Mojave

  Apple heeft vandaag een preview laten zien van macOS Mojave, de nieuwste versie van het meest geavanceerde desktopbesturingssysteem ter wereld. De nieuwe features zijn door professionals geïnspireerd, maar voor iedereen geschikt.
 • UPDATE

  Apple geeft preview van gloednieuwe Mac App Store

  Naast macOS Mojave geeft Apple een preview van een gloednieuwe Mac App Store met een nieuwe look en uitgebreide redactionele content, waardoor het dit najaar nog makkelijker wordt om Mac-apps te vinden.
 • PERSBERICHT

  Belangrijke updates voor Apple TV 4K met tvOS 12

  Apple heeft vandaag een voorproefje laten zien van tvOS 12, het krachtige besturingssysteem voor optimaal kijkplezier op een groot scherm. Deze versie tilt de thuisbioscoopervaring van Apple TV 4K naar een hoger plan met Dolby Atmos-audio.
 • PERSBERICHT

  Met watchOS 5 gloednieuwe features op Apple Watch

  Apple heeft watchOS 5 gepresenteerd, een belangrijke update voor het populairste horloge ter wereld, met features voor gezondheid en bereikbaarheid. Apple Watch is nu nog veelzijdiger als het gaat om gezondheid, communicatie en snel informatie vinden.
 • PERSBERICHT

  Apple geeft preview van de nieuwe features in iOS 12

  Apple kondigt iOS 12 aan, de nieuwste versie van het meest geavanceerde mobiele OS ter wereld, waarmee taken sneller en directer kunnen worden uitgevoerd. iOS 12 verandert de manier waarop gebruikers de wereld bekijken door middel van AR – en meer.
 • UPDATE

  Apple onthult ARKit 2

  Apple introduceerde vandaag ARKit 2, waarmee ontwikkelaars gedeelde ervaringen, persistente AR verbonden aan een specifieke locatie, objectherkenning en beeldtracking kunnen integreren, zodat AR-apps nog dynamischer worden.
 • PERSBERICHT

  iOS 12-features voor meer controle over schermtijd

  Apple heeft vandaag nieuwe tools aangekondigd voor iOS 12 die gebruikers meer controle geven over de tijd die ze op hun iOS-device besteden. Het gaat onder meer om Activity Reports, App Limits en nieuwe Niet storen- en Meldingen-regelaars.
 • UPDATE

  iOS 11.4 introduceert stereoparen en audio in meerdere kamers met AirPlay 2

  HomePod, de baanbrekende draadloze speaker van Apple, levert nu een nog bredere luisterervaring in het hele huis met ondersteuning voor HomePod-stereoparen en een nieuw audiosysteem voor meerdere kamers in iOS 11.4.
 • UPDATE

  Apple smelt aluminium koolstofvrij

  Aluminiumreuzen Alcoa Corporation en Rio Tinto Aluminum hebben vandaag bekendgemaakt dat ze een nieuw smeltproces hebben ontwikkeld waarbij geen broeikasgassen meer vrijkomen. Aluminium zit in een groot aantal van de populairste producten van Apple.