Apple One

Samen nog beter.

Apple One bundelt vier geweldige Apple services in één handig abonnement. Kies wat het best bij je past, een abonnement voor jou of je hele gezin. Daarmee hebben jullie allemaal toegang tot elke service, op elk van je devices. Met Apple One krijg je makkelijker dan ooit meer. Voor minder.
Vanaf dit najaar

Apple Music

Ruim 70 miljoen songs
om te streamen of
downloaden, zonder reclame.

Apple TV+

Bekroonde Apple Original-series en -films.

Apple Arcade

Meer dan 100 waanzinnige
games. Geen reclame.
Geen in‑app aankopen.

iCloud

Al je foto’s en bestanden
veilig en up-to-date. En je kunt er altijd bij, waar je ook bent.

Meer lachen, gamen, brullen voor je geld.

Apple One is de ultieme bundel van Apple services voor één lage maandelijkse prijs. Een abonnement nemen is makkelijk, het overzicht houden ook. En met een gezins­abonnement kun je tot vijf andere mensen uitnodigen.

Ontdek een wereld aan eersteklas services.

Miljoenen songs, meer dan 100 games, Apple Original-series en -films en meer. Het Apple One-abonnement is er voor iedereen.

Kijk naar The Morning Show en andere Apple Originals met Apple TV+.
Speel LEGO® Brawls en meer dan 100 andere geweldige games op Apple Arcade.

Supersimpel. Eén gratis proefperiode, één maandelijkse factuur en één centrale plek om je abonnement te beheren.2 Je kunt opzeggen wanneer je maar wilt, dus je zit nergens aan vast.

Luister naar de nieuwste muziek van Victoria Monét en talloze andere artiesten op Apple Music.

Heel makkelijk te delen. Alle leden van het Gezins­abonnement kunnen zich aanmelden met hun eigen Apple ID. Zo heeft iedereen toegang tot elke service. En zijn de aanbevelingen die je krijgt volledig persoonlijk.

Hou je foto’s, documenten en andere bestanden veilig en up‑to‑date met iCloud.
Hou je foto’s, documenten en andere bestanden veilig en up‑to‑date met iCloud.

Eén maand gratis. Services die je nog niet eerder hebt uitgeprobeerd, zijn de eerste maand gratis.2

Iets gemist?

 • Wat is Apple One?

  Apple One is een all‑in‑one-abonnement dat vier Apple services bundelt. Het is de gemakkelijkste manier om van al je favoriete Apple services te genieten voor één geweldige prijs. Zo haal je nog meer uit je Apple devices. Apple One biedt een wereld aan entertainment, maar ook iCloud-opslag voor je foto’s, bestanden en meer. De bundel bestaat uit Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud.

 • Wat kost het?

  Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezins­abonnement € 19,95 per maand.

 • Hoe krijg ik toegang tot mijn Apple One services?

  Als je een Apple One-abonnement hebt, kun je al je services gebruiken op alle platforms waarop ze beschikbaar zijn. Inclusief online (Apple Music en Apple TV+), bepaalde smart-tv’s (Apple Music en Apple TV+), Android (Apple Music) en streamingdevices van andere fabrikanten (Apple Music en Apple TV+).

 • Is er een gratis proefperiode? En waar bestaat die uit?

  De eerste maand van je Apple One-abonnement krijg je de services waar je nog geen abonnement op had gratis.2 Na afloop van de proefperiode wordt het abonnement maandelijks automatisch verlengd. Je zit nergens aan vast, want je kunt op elk moment opzeggen.

 • Wat als ik meer iCloud-opslag nodig heb?

  Je kunt los extra iCloud-opslag­ruimte aankopen als aanvulling op de ruimte die je Apple One-abonnement je biedt. Meer informatie

 • Kan ik het delen met mijn gezin?

  Als je een gezins­abonnement op Apple One hebt, kun je ‘Delen met gezin’ gebruiken om al je Apple services te delen met tot vijf andere gezinsleden. Apple TV+ en Apple Arcade kun je altijd delen met je gezin, ook met het individuele abonnement op Apple One.

Apple Music

Meer informatie

Apple TV+

Meer informatie

Apple Arcade

Meer informatie