De beste businesstools zijn de tools die iedereen al graag gebruikt.

Apple producten worden niet alleen ontworpen voor onze manier van leven, maar ook voor onze manier van werken. Werknemers gebruiken ze om eenvoudiger en productiever te werken, creatief problemen op te lossen en samen aan gemeenschappelijke doelen te werken. En al onze producten zijn perfect op elkaar afgestemd. Wanneer werknemers een iPhone, iPad of Mac in handen krijgen, leveren ze hun beste werk en kunnen ze de toekomst van hun bedrijf een nieuwe invulling geven.

Producten en platforms

Technologie ontwikkeld voor alle manieren waarop mensen het liefst werken.

Het bedrijfsleven is vandaag mobieler dan ooit. Daarom maken wij producten waarmee werknemers overal betere beslissingen kunnen nemen. Met de krachtigste, veiligste en meest intuïtieve producten – en honderd­duizenden apps in de App Store – blijven je teamleden bereikbaar, delen ze ideeën en krijgen ze meer voor elkaar.

Bekijk de video

British Airways en iOS

Betere klantenservice met iOS‑apps op maat.

Partners

De beste business­experts ter wereld zijn ook onze partners.

Om te zorgen dat je werknemers alles halen uit hun iPhone, iPad en Mac, hebben we de handen ineengeslagen met bedrijven die wereldwijd de toon zetten op het gebied van bedrijfs­dienstverlening. Je kunt dus altijd terecht bij deskundigen over de hele wereld die je met allerlei zaken kunnen helpen. Of het nu gaat om advies voor een mobiele strategie, voorzieningen voor bedrijfs­netwerken, hulp bij het ontwikkelen van apps of het integreren van back‑end­systemen: de juiste oplossing is zo voor je gevonden.

Aan de slag

Laat je werknemers beter presteren met iPhone, iPad en Mac.

Werknemers die hun eigen tools kunnen kiezen, zijn tevredener en meer gemotiveerd. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor Apple. Met een nieuw model voor de ondersteuning en implementatie van Apple producten op de werkvloer is het voor elk bedrijf eenvoudiger dan ooit om medewerkers Apple als keuze aan te bieden. De hele ervaring is moeiteloos, flexibel en vriendelijk – precies wat je van Apple mag verwachten.

Bekijk de video

Capital One en Apple

Een flexibelere werkplek dankzij de integratie van Apple producten.

Volgende stappen

Apps om je manier van werken te veranderen.

Zodra je iPhone, iPad en Mac klaar voor gebruik zijn, kun je leren hoe je Apple producten optimaal kunt benutten. Apple heeft alle resources die jij nodig hebt. Hier leer je hoe je standaard­apps kunt introduceren om de productiviteit te maximaliseren, waar je branche­specifieke apps vindt om workflows te verbeteren, of hoe je specifieke instructies of de ideale partner vindt om zelf bedrijfs­apps op maat te ontwikkelen.

Bekijk de video

SKF en iOS

Het productieproces op een hoger plan dankzij een iOS-infrastructuur.