Koop Mac mini vanaf € 599 met onderwijs­korting. En nog tot 21 oktober krijg je er AirPods bij. Δ Shop

Mac mini

Werkpaard.
Racepaard.

Mac mini met M2 is zo snel dat je in nóg minder tijd nóg meer kunt doen. En M2 Pro is de eerste pro‑chip ooit in een Mac mini, waarmee die ongekende hoogten bereikt. Tel daar een veelzijdige reeks poorten bij op en je hebt een desktop die klaar is voor alles, welke chip je ook kiest.

Met de superkracht van

M2‑chip
  • 8‑core CPU
  • 10‑core GPU
  • Tot 24 GB centraal geheugen
  • 100 GB/s geheugen­­­bandbreedte
M2 Pro-chip
  • Tot 12‑core CPU
  • Tot 19‑core GPU
  • Tot 32 GB centraal geheugen
  • 200 GB/s geheugen­bandbreedte

Met de nieuwe generatie Apple silicon is dit de hardst werkende Mac mini die we ooit hebben gemaakt. Van rijke presentaties tot de meest intense games, voor de M2-chip is niets te gek. En de M2 Pro kan met het grootste gemak extreem veeleisende taken aan, zoals het bewerken van enorme afbeeldingen of 8K ProRes‑video.

Snelheid en prestaties

Compatibiliteit

Mini kan dat.

Met macOS draaien alle apps die je vaak gebruikt razendsnel op Mac mini, bijvoorbeeld Microsoft 365, Adobe Creative Cloud en Zoom. Bovendien zijn duizenden apps geoptimaliseerd voor M2 en M2 Pro.

Microsoft Excel / Affinity Designer 2

Design

Of je nu kiest voor M2 of M2 Pro, door de kracht en efficiëntie van Apple silicon laat Mac mini andere veel grotere desktops ver achter zich. En dat in een compact en iconisch design van 19,7 x 19,7 cm.

Torenhoge prestaties.
Zonder de toren.

Centraal geheugen

Memorabel geheugen. Het centraal geheugen van Mac doet meer dan traditioneel RAM-geheugen. Dankzij de enorme bandbreedte en de minimale vertraging kan Apple silicon data nog efficiënter verwerken, waardoor alles wat je doet super­vloeiend aanvoelt. Mac mini met M2 kun je voorzien van 8 tot 24 GB geheugen, en Mac mini met M2 Pro van 16 tot 32 GB.

Snelle SSD-opslag

Mac mini is uitgerust met 100% flashopslag: een SSD van tot wel 8 TB met meer dan genoeg ruimte voor al je foto- en video­bibliotheken, bestanden en apps.8 Dat is maar liefst tot vier keer zoveel als de vorige generatie.

Privacy en beveiliging

M2 en macOS voorzien Mac mini van privacy- en beveiligings­features die hun weerga niet kennen, zoals ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. En dankzij de Secure Enclave van de nieuwe generatie blijven je systeem en je gegevens optimaal beschermd.

Op en top
beveiligd.

Veelzijdigheid

Geen stoppen aan.

Baanbrekende prestaties, een uitgebreide reeks poorten en een compact formaat. Deze mini-desktop is ideaal voor een groot aantal toepassingen, en helemaal klaar voor wat je maar wilt doen.

Connectiviteit

Pak alles mee.

Met twee of vier Thunderbolt 4-poorten, twee USB‑A-poorten, HDMI, wifi 6E en Gigabit Ethernet kun je vrijwel alles op Mac mini aansluiten.9 En als je nog sneller internet wilt, kun je Mac mini configureren met 10‑Gb Ethernet, waarmee je tot 10 keer zoveel doorvoer hebt.

Thunderbolt 4

Je kunt gegevens overzetten met snelheden tot 40 Gb/s.10 Externe devices opladen of van stroom voorzien. En je werkplek uitbreiden met externe displays met een resolutie tot 6K en 60 Hz dankzij Thunderbolt 4. Met HDMI kun je zelfs schermen met een resolutie tot 8K aansluiten.

Wifi 6E

Wifi 6E is nu voor het eerst beschikbaar op Mac mini, en biedt betere prestaties en een doorvoer­snelheid van tot wel 2,4 Gb/s voor supersnelle gegevens­overdracht of reserve­kopieën met Time Machine.

Wifi 6E

tot 2,4 Gb/s doorvoer10

Accessoires

Alles op tafel.

Met Studio Display haal je het maximum uit je Mac mini, dankzij een adembenemend 27‑inch 5K Retina-display, een 12‑MP camera met Middelpunt en zes speakers. En als je draad­loze Magic-accessoires toevoegt, zoals het Magic Keyboard met Touch ID, maak je het helemaal af.

Lees meer over Studio Display

Shop Magic-accessoires