Krijg korting op een iPhone als je een in aanmerking komende smartphone inruilt.Krijg korting op een iPhone als je een in aanmerking komende smartphone inruilt.§ Shop iPhone

iPhone

Onweerstaanbaar design.

Maak kennis met iPhone.

Ontdek de complete serie.

Waarom je iPhone het beste bij Apple kunt kopen.

Essentials voor je iPhone.

In goed gezelschap.

  • Als je op je iPhone een telefoontje of berichtje krijgt, kun je daar op je Mac op reageren. Afbeeldingen, video’s of tekst op je iPhone plak je zo in een andere app op je Mac. En dankzij iCloud heb je zowel op je iPhone als je Mac toegang tot al je favoriete bestanden.

    An iPhone and a MacBook display the same iMessage conversation.
  • iPhone even kwijt? Met de nieuwste Apple Watch-modellen zie je hoe ver en in welke richting je ongeveer moet zoeken.11 Om een groepsfoto te maken op je iPhone, ga je gewoon bij de groep staan en gebruik je je Apple Watch als zoeker. En neem je een telefoontje aan op je Apple Watch, dan hoef je alleen maar op je iPhone te tikken om daar het gesprek voort te zetten.

    An incoming phone call can be answered on iPhone or Apple Watch.
  • Je hoeft maar één keer te tikken om je AirPods op je iPhone in te stellen. En ‘Adaptieve audio’ past het niveau van ruisonderdrukking automatisch aan, zodat je in elke omgeving en bij elke interactie altijd het beste geluid hebt.

    An image of iPhone 15 playing a track through Apple Music, sits next to a pair of AirPods.