Check het laatste nieuws voor bedrijven. Meer informatie (pdf)

Enterprise

Apple voor je bedrijf.
Dat is het betere werk.

Apple is een krachtig en flexibel platform voor het bedrijfsleven – van kantoor tot fabriek en de buitendienst. Hardware, software en services werken allemaal samen om werknemers te helpen eenvoudige oplossingen te vinden met behulp van producten waarmee ze vertrouwd zijn.

Hardware, software en services werken perfect samen.

Je kunt op Mac aan een project beginnen en het afmaken op je iPad. Zet je schermen naast elkaar voor meer werkruimte, teken met Apple Pencil op je iPad of gebruik je iPhone om informatie op je Mac bij te werken. Alles is compatibel met apps van Microsoft en Google, dus je medewerkers hebben alles wat nodig is voor hun dagelijkse werkzaamheden.

Mac

Mac heeft de superkracht van Apple silicon, zodat je complexe spreadsheets kunt maken, prachtige presentaties in elkaar kunt steken en kunt multitasken tussen al je projecten, de hele dag door. Mac kan dat.

Meer informatie

iPad

Een device dat vele pc-laptops achter zich laat in een behuizing die je overal mee naartoe neemt. Multitasken in meerdere apps tegelijk gaat moeiteloos, of je nu artikelen scant, 3D-modellen weergeeft of je dagelijkse taken doet.

iPhone

Doe geweldig werk onderweg. Visualiseer 3D-projecten met augmented reality. Werk met je team samen aan Keynote-presentaties. En houd contact met FaceTime, Berichten en Mail.

Apple Watch

Met één blik op je Watch ben je weer op de hoogte. Je kunt snel reageren op meldingen, berichten bijhouden en meer halen uit apps voor werk en wellness.

Apple TV

Maak van je beste werk een meeslepende ervaring. Laat je belangrijke presentaties en datadashboards schitteren.

Alles kan met apps.

Op Apple devices zijn tal van krachtige apps ingebouwd. En in de App Store vind je er nog veel meer, voor alles van verkoop en techniek tot het repareren van vliegtuigen of het bouwen van torenflats. En met het Apple platform voor ontwikkelaars kunnen bedrijven ongekende oplossingen op maat ontwikkelen.

Lees meer over apps

Inge­bouwde apps

Apps als Notities, Opdrachten voor Siri en Herinner­ingen maken zelfs de simpelste dingen nog eenvoudiger. Zo kun je zonder veel moeite documenten ondertekenen en scannen, of een tekening toevoegen met Apple Pencil op iPad.

App Store

Met meer dan 235.000 zakelijke apps krijg je vrijwel alles voor elkaar. Zo zijn er Cisco Webex en Microsoft Excel voor de dagelijkse taken, en tools als Shapr3D en Scandit voor meer gespecialiseerde klussen.

Implemen­tatie op afstand is voor IT geen enkele moeite.

Met Apple Business Manager zijn Apple devices heel eenvoudig te implementeren en beheren. Het IT-team kan apps pushen en beheerde Apple ID’s aanmaken. En medewerkers kunnen hun devices zo nodig ook zelf aanpassen.

Lees meer over IT

De beveiliging van je data staat voorop.

Bij het ontwerp van de devices en platforms van Apple staat de veiligheid van je zakelijke en privégegevens voorop. Belangrijke veiligheidsfeatures, zoals hardwarematige device­versleuteling, kunnen niet per ongeluk worden uitgeschakeld. Met Touch ID en Face ID is elk device goed beveiligd. En omdat het grootste deel van deze features standaard is ingeschakeld, hebben medewerkers of IT-teams er nauwelijks omkijken naar.

De impact van Apple. In elke sector.

De innovaties van Apple hebben al grote veranderingen teweeggebracht in de meest uiteen­lopende sectoren, van retail tot productie en dienst­verlening. En omdat Apple producten moeiteloos aansluiten op bestaande bedrijfs­infrastructuren, zijn ze eenvoudig te implementeren en is de impact groot.

Bekijk meer succesverhalen

Altijd graag gedaan.
Op ieder moment in het proces.

Apple Business
Manager

Je kunt vanaf één plek devices en apps implementeren, en beheerde Apple ID’s aanmaken voor werknemers.

AppleCare for
Enterprise

Profiteer van ondersteuning voor het IT-team, reparatie of vervanging van hardware en trainingen voor werknemers zodat ze nog meer uit elk Apple product halen.

Meer informatie

Apple Financial
Services

Dankzij de flexibele voorwaarden en aantrekkelijke opties voor het einde van de leasetermijn is je investering nog meer waard.

Apple Professional
Services

Onze technici helpen graag met het in gebruik nemen van je Apple devices.

Apple cursussen en certificering

Stoom je IT-medewerkers en ontwikkelaars klaar om Apple producten te implementeren en apps op maat te bouwen.

Meer informatie

Aan het werk voor een betere wereld.

Privacy

Elk Apple product is er helemaal op ingericht om je privacy te beschermen. We stellen geen gebruikers­profielen samen, verkopen geen persoonlijke gegevens en we delen ook geen informatie met derden voor marketing- of reclame­doeleinden. En apps delen nooit informatie zonder jouw toestemming.

Meer informatie over privacy

Milieu

Apple producten worden zo milieuvriendelijk mogelijk ontworpen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de levensduur. De gehele toeleverings­keten wordt zorgvuldig gemonitord en onze producten zijn zo energiezuinig en recycleerbaar mogelijk.

Meer informatie over Apple en het milieu

Toegankelijk­heid

Iedereen moet met producten van Apple kunnen werken. Elk device, elk stukje software en elke dienst is gemaakt met ingebouwde toegankelijkheids­features. Want als iedereen aan de slag kan op een manier die bij ze past, zijn mensen en bedrijven op hun best.

Meer informatie over toegankelijkheid

Kopen

We helpen je om de beste en voordeligste oplossing voor je bedrijf te vinden.

Aan de slag