iPad Pro

Alles wat je kan,
kun je nog beter.

Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.

Een gloednieuw
10,5‑inch model.
Wereldwijd het meest
geavanceerde display.
Krachtiger dan de
meeste pc-laptops.
iOS 11 tilt iPad Pro naar
een nog hoger niveau.

Retina-display  's Werelds meest geavanceerde display.

iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en met ProMotion-technologie reageert het ongekend snel. Dus of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3D‑game speelt, alles voelt soepeler dan ooit.

10,5"
2224 x 1668
12,9"
2732 x 2048

ProMotion. Nooit eerder gezien. Laat staan gevoeld.

Het Retina-display van de nieuwe iPad Pro bevat ProMotion-technologie, voor een refresh-rate van maar liefst 120 Hz. Films en video’s zien er dus fantastisch uit. En games gaan nog soepeler zonder vervelende haperingen. Snelheid kan dus mooi zijn. Echt mooi. En hoe je het display ook gebruikt, met je vinger of met Apple Pencil, alles voelt nog directer.

Nieuwe iPad Pro
120 Hz
refresh-rate
Standaard lcd-display
60 Hz

Geef je ogen nog meer de kost.

Helderheid van 600 nits

Door de verbeterde helderheid zie je alles nog scherper, waar je ook bent.

P3 brede kleurweergave

De brede kleurweergave (P3) zorgt voor sprankelende groene en rode tinten, waardoor afbeeldingen en video’s er nog natuurgetrouwer uitzien.

1,8% reflectie

Door de speciale antireflectie­coating van Apple is het display helderder en beter zichtbaar, waar je je iPad ook mee naartoe neemt.

Multitasken. Multi-verbeterd.

Nog meer doen is nu nog makkelijker. Met het gloednieuwe Dock in iOS 11 open je heel eenvoudig je onlangs gebruikte apps en bestanden. En als je Slide Over of Split View gebruikt, blijven beide apps actief. Zo kun je ze tegelijk gebruiken. Bewerk bijvoorbeeld een afbeelding in Adobe Photoshop Fix terwijl je een webpagina bouwt. Of plan in Safari je volgende vakantie terwijl je in Agenda je vrije dagen checkt. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Bekijk de nieuwe features in iOS 11

Prestaties Krachtiger dan de meeste pc‑laptops.

Met de A10X Fusion-chip met 64‑bits architectuur en zes cores heb je ongekend veel power in handen. Dus kun je altijd en overal 4K‑video’s editen. Ingewikkelde 3D‑modellen renderen. Of complexe documenten en presentaties annoteren. Net zo makkelijk. En dat allemaal op een device met een batterij die de hele dag meegaat.1

A10X Fusion-chip

Zware taken zoals het werken in twee apps tegelijk, het bewerken van foto’s in hoge resolutie of het spelen van games zijn kinderspel dankzij de A10X Fusion-chip.

ISP Beeldsignaalprocessor

De door Apple ontworpen beeldsignaal­processor bevat een zelflerend systeem, waardoor je foto’s en video’s er geweldig uitzien.

Tot 10 uur batterijduur

Je bent nog productiever en creatiever met een batterij die de hele dag meegaat.1

Snelheid van de CPU
iPad Pro (nieuw)
30% sneller
iPad Pro (vorige generatie)
Snelheid van de graphics
iPad Pro (nieuw)
40% sneller
iPad Pro (vorige generatie)

Apple Pencil Nu nog scherper.

Dankzij de hogere refresh-rate van het nieuwe display van iPad Pro voelt Apple Pencil2 nog directer en natuurlijker aan. Met geen enkel ander digitaal instrument kun je zo nauwkeurig schrijven, annoteren en tekenen.

Lees meer over Apple Pencil

iOS 11 Een megasprong voor iPad.

Met iOS 11 komt iPad nog meer tot leven. Dankzij nieuwe features en mogelijk­heden krijg je makkelijker meer voor elkaar. Alles werkt ongekend snel, prettig en persoonlijk.

Dock

In het gloednieuwe Dock vind je makkelijker je favoriete en onlangs gebruikte apps en bestanden. Dat is vooral handig als je aan het multitasken bent of door apps navigeert.

Bestanden

De nieuwe Bestanden-app brengt al je bestanden bij elkaar, of die nu in iCloud, Dropbox of ergens anders staan.

Drag & Drop

Drag & Drop is een nieuwe manier om dingen te verplaatsen. Het werkt fantastisch met Multi‑Touch, waardoor je tekst, foto’s en bestanden heel makkelijk van de ene app naar de andere verplaatst. Gewoon met je vinger.

App Switcher

Met de vernieuwde App Switcher gaat switchen tussen apps zo snel als een swipe. Hij onthoudt ook welke app-combinaties je eerder hebt gebruikt om mee te multitasken.

Multitasking

Multitasking werkt nu makkelijker en intuïtiever dan ooit. Je kunt rechtstreeks vanuit het Dock een tweede app openen. Beide apps blijven actief in Slide Over en Split View.

Apple Pencil

Met iOS 11 haal je nog meer uit Apple Pencil. In Notities kun je direct naast de tekst tekenen of schrijven. Je kunt zelfs meteen nieuwe notities maken door met je Apple Pencil op het toegangs­scherm te tikken.

Augmented Reality

iOS is het grootste augmented reality­-platform ter wereld. Games en apps bieden nu waanzinnige ervaringen die niet beperkt blijven tot het scherm. Mede dankzij het schitterende Retina-display en de geavanceerde camera’s op iPad kun je nu je huis digitaal inrichten, de binnenkant van een object bekijken zonder het uit elkaar te halen of zelfs een dinosaurus uitlaten. De mogelijk­heden zijn eindeloos.

Lees meer over augmented reality

Apps De power van iPad. Maal 1,3 miljoen.

iPad is ideaal om te werken, spelen en leren. Met meer dan een miljoen apps die optimaal gebruikmaken van het grote Multi‑Touch-display en de krachtige chip. Zo kun je op een andere manier aan de slag met de dingen die je graag doet.

Zoek nog meer apps voor iPad Pro

Design Weegt bijna niets.
Kan bijna alles.

Ondanks zijn enorme power, het geavanceerde display, twee camera’s, supersnel draadloos internet en een batterij die de hele dag meegaat1, is het design van iPad Pro nog altijd strak en compact. Waar je dus ook bent, je krijgt bijna alles voor elkaar.

10,5"
6,1 mm dun
469 gram
12,9"
6,9 mm dun
677 gram

Draadloos

Browsen, video’s streamen en documenten delen gaat razendsnel en kan haast overal met 802.11ac wifi en 4G LTE Advanced.3 En met een geïntegreerde Apple SIM4 maak je heel makkelijk verbinding met draadloze netwerken in meer dan 180 landen en regio’s.

Tot 866 Mbps via wifi
Ondersteunt 25 LTE-banden
Tot 450 Mbps via 4G LTE

Lees meer over Apple SIM

Camera’s

iPad Pro bevat dezelfde geweldige camera’s als iPhone 7. Door geavanceerde optische beeld­stabilisatie en een diafragma van ƒ/1.8 is hij nog beter geschikt voor het maken van schitterende foto’s en video’s bij weinig licht. En dankzij de bredere kleur­registratie kun je zelfs je selfies zo aan de muur hangen.

12-MP camera
7-MP FaceTime HD‑camera

Touch ID

Touch ID maakt gebruik van een geavanceerde vingerafdruk­sensor waarmee je in een oogwenk je iPad ontgrendelt en privégegevens in apps veiligstelt.

2x sneller dan de vorige generatie

Smart Keyboard

Het full‑size Smart Keyboard2 is verkrijgbaar voor zowel de 10,5‑inch als de 12,9‑inch iPad Pro. Vouw het uit op momenten dat je het nodig hebt. Klaar? Vouw terug en je hebt een lichte en stevige cover die bestand is tegen dagelijks gebruik. Je neemt het dus net zo makkelijk mee als dat je ermee werkt.

Nieuw 10,5‑inch toetsenbord van volledig formaat

Lees meer over het Smart Keyboard

iPhone + iPad Begin op het ene device.
Ga verder op het andere.

Begin een mailtje op je iPhone en ga verder op je iPad Pro. Of kopieer afbeeldingen, video’s en tekst op je iPhone en plak in je iPad. Je kunt ook draadloos bestanden delen tussen devices met AirDrop. iPhone en iPad Pro kunnen niet alleen samen goed met elkaar overweg, maar ook met je Mac en Apple Watch.

iCloud. Eén plek voor alles wat belangrijk is.

In iCloud worden je foto’s, muziek, apps en andere bestanden veilig bewaard. Alles is altijd up‑to‑date en je kunt er vanaf ieder device bij.

Meer informatie over iCloud

Inpakken. Aansluiten. Uitpakken.

Van covers en beschermhoezen tot Apple Pencil en het Smart Keyboard, er is een ruime keuze aan accessoires waarmee je nog meer plezier hebt van je iPad Pro.

Shop iPad Pro-accessoires

Apple GiveBack

Ruil de iPad die je hebt in voor een tegoed voor een nieuwe.

Lees hier hoe het werkt

Vergelijk

Vind de iPad die bij je past.

Vergelijk alle iPad-modellen
iPad
iPad Pro