Koop iPad Pro vanaf € 1.099 met onderwijs­korting. En nog tot 21 oktober krijg je er Apple Pencil bij. Δ Shop

iPad Pro

Onmogelijk dun.

iPad Pro, front exterior, black display bezel, rounded corners

De highlights op een rij.

iPad Pro van dichtbij.

Het complete verhaal.

Design en display

Strak maar krachtig.

De compleet nieuwe iPad Pro: onvoorstelbare kracht in een ongelofelijk dun, licht en draagbaar design. Zoek de grenzen op van wat je met een iPad kunt doen. Ga voor het supercompacte 11‑inch model of het ruimere 13‑inch model, het dunste product dat Apple ooit heeft gemaakt.

5,1 mm
dun en licht design2

Het meest geavanceerde display ter wereld.

iPad Pro met een afbeelding van een ruimteschip

Stream Constellation op Apple TV+

Het nieuwe Ultra Retina XDR-display maakt gebruik van revolutionaire tandem OLED-technologie. De extreme helderheid, ongelofelijk nauwkeurige contrast­verhoudingen en geavanceerde technologieën als ProMotion en True Tone zorgen voor een onvoorstelbare visuele ervaring. En met de referentie­modus zie je tijdens je workflows precies de juiste kleuren.

  • 1000 nits full‑screen helderheid

  • 1600 nits piekhelderheid (HDR)

  • 2.000.000:1 contrast­verhouding

  • True Tone voor een aangenaam beeld

  • ProMotion adaptieve refresh‑rate van 10‑120 Hz

  • P3 brede kleur­weer­gave

Een computergame met veel actie

M4‑chip

Monsterchip.

Maak kennis met M4, de nieuwste generatie Apple silicon. Het brein achter de ongekende prestaties van de dunne en lichte iPad Pro. Door de compleet nieuwe display engine zijn beelden ontzettend accuraat, helder en kleurrijk. De krachtige GPU maakt ray tracing met hardware-acceleratie mogelijk, voor grens­verleggende graphics. En dankzij de Neural Engine van M4 heb je met iPad Pro meer dan genoeg power voor AI.

Tot 4x snellere profes­sionele rendering dan M23
Tot 1,5x snellere CPU dan M24

iPadOS en apps. Werkpaarden voor je workflows.

iPad Pro in horizontale stand bevestigd aan Magic Keyboard, gebruiker is aan het multitasken en heeft meerdere apps geopend

iPadOS is speciaal ontwikkeld voor geavanceerde workflows en alles wat je het liefste doet. Draai pro-apps, speel veeleisende games en werk aan creatieve projecten van elk kaliber. Allemaal met een intuïtieve touch-interface.

Hierboven afgebeeld: Stage Manager, Final Cut Pro, Procreate Dreams, Octane X, Logic Pro, Procreate, Freeform, Morpholio Trace, Foto’s, Shapr3D

Apple Pencil Pro.
Ontwikkeld voor onbegrensde creativiteit.

Apple Pencil Pro, wit, inscriptie met de tekst Apple Pencil Pro, met een Apple logo op de plaats van het woord Apple

Dit is hoe tekenen, schilderen en notities maken moet aanvoelen: intuïtief, precies en magisch. Apple Pencil is kantel­gevoelig en tot op de pixel nauwkeurig, reageert razendsnel en weet wanneer je je hand op het scherm laat rusten. De gloednieuwe Apple Pencil Pro maakt het nóg makkelijker om je ideeën tot leven te brengen.1

Ontdek meer Apple Pencil-features

Magic Keyboard.
Voel de innovatie.

Magic Keyboard is ideaal als je wilt typen en een trackpad gebruiken. Nu in een slank en compact nieuw design met aluminium polssteun.1 Op het toetsen­bord zit een rij functietoetsen, en de grotere glazen trackpad geeft je voelbare feedback bij precisiewerk en Multi‑Touch-gebaren.

Meer over toetsen­borden voor iPad
Magic Keyboard voor iPad Pro, zwart, rij functietoetsen, pijltoetsen in een omgekeerde T, ingebouwde trackpad, horizontaal

Microfoons.
Camera’s.
Actie.

Schieten, bewerken en delen, allemaal op één device dankzij het pro-camera­systeem met LiDAR-scanner, microfoons van studiokwaliteit en vier speakers. Leg 4K ProRes-video vast, sluit aan bij een videogesprek met de nieuwe landscape-camera aan de voorkant, en maak nog scherpere scans van documenten met behulp van AI.

  • 12‑MP groothoekcamera met adaptieve True Tone Flash.

  • Landscape 12‑MP ultragroothoek­camera met ondersteuning voor Middelpunt.

  • Microfoons van studiokwaliteit voor fantastische video­gesprekken.

  • Vier speakers voor geweldige audio.

Connectiviteit

Droom groots.
Verbind snel.

iPad Pro in horizontale stand bevestigd aan Magic Keyboard, verbonden met een extern display, op beide worden foto’s bewerkt

De profes­sionele aansluit­mogelijk­heden voegen een heel nieuwe dimensie toe aan iPad Pro. Zo kun je werken op externe hogeresolutie­displays tot 6K en opslagdevices aansluiten via Thunderbolt. iPad Pro is ook voorzien van razendsnelle wifi 6E en geschikt voor 5G, zodat je altijd en overal verbonden kunt blijven.8

Tot 40 Gb/s overdrachtssnelheid
Wifi 6E
5G

Ontworpen om het verschil te maken.

Wat jij belangrijk vindt, vindt Apple ook belangrijk. Zoals gerecycleerde materialen, zodat de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt. Privacy­voorzieningen waarmee je meer controle over je gegevens hebt. En ingebouwde features waardoor iPad voor iedereen toegankelijk is.

De nieuwe iPad Pro heeft een duurzaam design met 100% gerecycleerd aluminium in de behuizing.

Privacy is een fundamenteel mensen­recht. Dus staat privacy­bescherming voorop bij het ontwerpen van onze producten en services.

De beste technologie werkt voor iedereen. Daarom zijn onze producten en services ontworpen met inclusiviteit in gedachten.

Waarom je iPad het beste

bij Apple kunt kopen.

Vind je ideale iPad.