iPad mini

Kleiner is nu nog fijner.

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 7,9‑inch Retina‑display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil, waarmee je je grootste ideeën vastlegt waar die maar in je opkomen. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.

Design

Ideaal maatje voor

onderweg.

iPad mini is dun, licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor onderweg. Hij weegt amper 300 gram en is maar 6,1 mm dun1. Je houdt hem dus makkelijk vast in één hand en je haalt hem ook makkelijk tevoorschijn wanneer de inspiratie toeslaat.

Blijf connected met snelle wifi en 4G LTE Advanced.2

Lees meer over mobiele data

Tot 10 uur batterijduur. Eén keer opladen en hij kan de hele dag overal mee naartoe.3

Prestaties

Klein van stuk. Bomvol power.

De A12 Bionic‑chip met Neural Engine zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Dankzij realtime machine learning kan de chip patronen herkennen, voorspellingen doen en leren door ervaring. Met al dit vermogen kun je apps als Adobe Photoshop CC* gebruiken, augmented reality ervaren, of een game spelen met graphics waar je helemaal in opgaat.

Retina-display

Het gaat niet om het formaat van het display, het gaat om de kwaliteit van de pixel.

Het 7,9‑inch display van iPad mini bevat maar liefst 3 miljoen pixels. En ze tellen allemaal mee. Of je nu in het park zit te lezen of thuis een video bewerkt, de hoge helderheid, de brede kleur­weergave en de antireflectie­­­coating zorgen voor natuur­getrouwe details en haarscherpe tekst. En met True Tone wordt de witbalans dynamisch aangepast, zodat afbeeldingen er in alle soorten licht levensecht uitzien.

Camera’s

Houd contact.
Film in HD. Speel met AR.

Met de camera’s aan de voor- en achterkant van iPad mini maak je schitterende foto’s en video’s. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt ook FaceTime-gesprekken voeren met je vrienden, documenten scannen en annoteren, of zelfs met augmented reality de nieuwe inrichting van je woonkamer bekijken.

Apple Pencil

Mooie match
met mini.

Met Apple Pencil wordt er op iPad mini nog veel meer mogelijk.4 Voeg de twee samen en je maakt van iPad mini een notitieblok dat je overal mee naartoe neemt. Zo kun je notities maken, documenten ondertekenen en formulieren invullen. Of je meest creatieve ideeën vastleggen door te tekenen, schilderen of schetsen, waar je ook bent.

Lees meer over Apple Pencil

iPadOS

Gemaakt om het beste uit je iPad te halen.

Met iPadOS op iPad mini geniet je op de meest compacte iPad van alles wat iPad te bieden heeft. Gebruik meerdere apps tegelijk, start je favoriete apps vanuit het Dock en verplaats bestanden met simpele Multi‑Touch-gebaren. En met de Bestanden-app kun je op één plek overal bij.

Bekijk de nieuwe features in iPadOS

Apps

Meer dan een miljoen manieren
om iPad mini te gebruiken.

iPad mini bevat krachtige apps van Apple, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. En met meer dan een miljoen iPad‑apps in de App Store is er altijd wel een app voor wat je ook wilt doen. Bewerk een video, check je social media, schets een idee of daag je vrienden uit voor een battle.

Ontdek apps voor iPad in de App Store
Safari
Paper by WeTransfer
Valleys Between
Enlight Videoleap
Amaziograph
Apple Music
JigSpace
Good Notes 5
Microsoft Word
GarageBand
Morpholio Trace
Adobe Lightroom CC

iCloud

De beste plek voor al je foto’s, bestanden en meer.

In iCloud blijven dingen als je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard en up‑to‑date, en zijn ze toegankelijk op al je devices.5 En met de Bestanden-app kun je al je bestanden - in iCloud Drive en op je iPad mini - op één plek beheren.

Lees meer over iCloud

Privacy
en beveiliging

Je gegevens zijn van jou. Alleen van jou.

Net als elk ander Apple product is iPad mini ontworpen met het oog op jouw privacy en veiligheid. Met Touch ID kun je je iPad mini makkelijk en veilig ontgrendelen. En met Apple Pay kun je net zo makkelijk en veilig betalen. Leg gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar.

Bij Apple vinden we dat privacy een fundamenteel mensenrecht is.

Lees meer over het privacybeleid van Apple

Toegankelijk­heid

Ontworpen voor iedereen.

Wij geloven dat technologie pas echt krachtig is als iedereen die kan gebruiken. Daarom heeft iPad mini toegankelijkheids­features voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van zien, horen, interactie of leren. Met VoiceOver krijg je bijvoorbeeld te horen wat er op het scherm gebeurt, en met Schakel­bediening kun je iPad mini gebruiken zonder hem aan te hoeven raken.

Ontdek alle toegankelijkheids­­­features op iPad

Maak onvergetelijke aantekeningen, annoteer documenten en foto’s, of teken en creëer met het grootste gemak.

Koop

Bekijk hoesjes, koptelefoons, speakers en meer.

Shop iPad-accessoires

Ontvang een tegoed voor je volgende iPad** als je je oude device inruilt met Apple Trade In. Goed voor jou en goed voor de planeet.

Lees hier hoe het werkt

Welke iPad past het best bij jou?

Vergelijk alle iPad-modellen

Nieuw iPad Pro

De ultieme iPad-ervaring.

iPad Air

Kleurrijk. Krachtig. Prachtig.

iPad

Geweldig veelzijdig. Verrassend betaalbaar.

iPad mini

Klein van stuk. Grootse prestaties.